Nema kod nas na zalost ces morati da menjas cooler kao sto cu morati i ja. Samo za 1366 ima, za 1156 nema. Uopste mi nije jasno zasto su na 1156 promenili trastojanje rupa, razlika je 3mm ako se ne varam.
Jbg, mislim da u Srbiji nema nijedan bracket za 1156 bilo da je Coolermaster, Thermalright ili bilo koji drugi. Ja sam bas zbog ovog razloga morao da prodam svoj CM V8... __________________ Scourge of PCBerza
Pa znas kako nisam se raspitivao konkretno za taj kit 1156, ja predpostavljam da moze. Zvao sam jednom da porucim neke stvari okoje ovde nemaju, bile su ui pitanju folije za neki IPAQ orginalne HP koje su Engleskoj kostale 2e kada se prevede u eure ameni su trazili ladno 40e. Zvao sam jos neke firme situacija negde bila slicna a negde jos gora. Uglavnom tada sam prestao da gajim iluzije da se preko nasih firmi moze nesto naruciti a da to bude posteno. Zivis u zemlji gde vladjau LOPURDE tako da se takva gimnastika uopste ne isplati pa cak i ako si spreman da zines neku nelogicnu kintu, ja ne bih iz principa. Ja cu svakao da kupim drugi cooler sto i tebi savetujem. A porucivanje i slicne dilove sa ovim nasim Lopinama cu da zaobidjem.
Prodaj to i uzmi Megahalems. Ustedeces zivce cimajuci se sa pravljenjem bracketa, a sem toga Megahalems bolje hladi nego TRUE120... __________________ Scourge of PCBerza
Uspeo sam da Prepravim OCZ Vendetta 2 Hladnjak da se kaci i na S775 i na S1156 ... SAmo sto sam izgibio MNOGO vremena ... Sta je bitno , BITNO je da MOZE da se namesti , samo treba dosta strpljenja i vremena ... Ne znam Kakak je nacin kacenja na Thermalright Cooleru ...
Poz !
Asus P7H55D-M EVO Intel G6950 @ 3740MHz 1.2V 2x2GB DDR3 1600MHz Patriot Sapphire ATI 5870 1GB DDR5 SSD 128GB Chaintech APOGEE Samsung SyncMaster T260 Thermaltake Toughpower 1000W
:: Uspeo sam da Prepravim OCZ Vendetta 2 Hladnjak da se kaci i na S775 i na S1156 ... SAmo sto sam izgibio MNOGO vremena ... Sta je bitno , BITNO je da MOZE da se namesti , samo treba dosta strpljenja i vremena ... Ne znam Kakak je nacin kacenja na Thermalright Cooleru .. :: :: :: Poz :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: Asus P7H55D-M EV :: Intel G6950 @ 3740MHz 1.2 :: 2x2GB DDR3 1600MHz Patrio :: Sapphire ATI 5870 1GB DDR :: SSD 128GB Chaintech APOGE :: Samsung SyncMaster T26 :: Thermaltake Toughpower 1000 :: ::
:: Jbg, mislim da u Srbiji nema nijedan bracket za 1156 bilo da je Coolermaster, Thermalright ili bilo koji drugi. Ja sam bas zbog ovog razloga morao da prodam svoj CM V8.. :: __________________ :: Scourge of PCBerza :: ::
Alat je na struju , a zove se BIJAKS , da li se tako pise ili kako ne znam ... Morao sam da struzem do samih ivica , bukvalno da se iseces na ivice ... Materijal je TOLIKO JAK da to nije normalno ... MOrao bih da skinem Cooler pa da slikam pa da postavio da ljudi vide kako to izgleda i kako mogu da preprave svoj Cooler , da dobiju neki Ideju ... :-)
Poz !
Asus P7H55D-M EVO Intel G6950 @ 3740MHz 1.2V 2x2GB DDR3 1600MHz Patriot Sapphire ATI 5870 1GB DDR5 SSD 128GB Chaintech APOGEE Samsung SyncMaster T260 Thermaltake Toughpower 1000W
hm... lako bi ja da ima mesta na gde da prosirim...ali nema + sto backplate ne odgovara za rupe na ploci...a evo i slika...
e sad posto sam masinac nebi mi bio problem da nacrtam i da isecem na waterjet-u ono sto hocu za backplate...ali bi mi bio problem za kvalitet materijala od kog bi pravio nozice...
nebi se slozio da je gubljenje vremena, s obzirom koliko kosta sam cooler...a opet da kupujem nesto drugo, mislim da se nebi nikako isplatilo, radje cu da dodam tih 5k dinara na bolji procesor
aj ako se kojim slučajem ne snađeš, mogao bi da mi pošalješ slike podnožja i procesora sa dimenzijama tipa razmak među rupama, kolko ima od ploče do vrha procesora i tome slično pa da probam da ti skarabudžim nešto, imam dosta slobodnog vremena do kraja meseca pa da se zanimam malo
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647271. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.