Potreban mi je fan konektor, ili samo konektor bez kablova, ili konektor sa sve kablovima, ili (ako uopshte postoji) molex to fan conector adapter. Gde to mogu da nadjem u KG-u (ima kod nas i w*nw*n i giga**on i ima ih josh)?
Hvala, cenim, ali ne mogu da cimam caleta da ide za BG za to govance. @skorup Ma kakva kartica, imam cooler koji nema konektor na sebi (otfikaren sechicama) mogu da ga zavarim na molex ali onda dobija 5V a ne 12V, a na plochi imam mushki fan konektor pa mi treba zhenski `kraj` da to zalemim i da gurnem u rachunar.
Pa dobijace 5 ako ga spojis na 5... Dobijace 12 ako ga spojis na 12... Ne razumem problem...
Baby BM
:: Hvala, cenim, ali ne mogu da cimam caleta da ide za BG za to govance :: @skoru :: Ma kakva kartica, imam cooler koji nema konektor na sebi (otfikaren sechicama) mogu da ga zavarim na molex ali onda dobija 5V a ne 12V, a na plochi imam mushki fan konektor pa mi treba zhenski `kraj` da to zalemim i da gurnem u rachunar :: :: Intel i3 530 bo :: Gigabyte Radeon 575 :: Kingston 2GB ddr3 @ 133 :: GA-P55-UD :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.