Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
pomoc ako moze
STRANA 1 OD 1
Mashinac pomoc ako moze 13.02.2010. 14:57 T24501

status: user
broj poruka: 192

zamolio bih ko se razume da mipomogne, znaci imam dual boot win7 i xp, i neshto sam sherovao na win7 preko mreze i dozvolio izmenu ljudima sa mreze i tako to radilo, kad na xp nece da udje, ja onda security i uzmem take ownership moj admin nalog i on to proguta i radi, kad na win7 o5 nece pa jovo nanovo. E sad ne treba mi vishe taj folder za sherovanje nigde, i da vratim default podeshenje kako je bilo da mi normalno otvara i cita i u win 7 i u xp. Ako ste me rzumeli, a nadam se da jesu oni koji znaju o cemu pricam...
Hvala unapred
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
despot83 Ne znam da li te razumem 13.02.2010. 15:20 #188750

broj poruka: 711
Ali ja bih obrisao samo share-ovan folder

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: ECS notebook model 321: intel celeron M @1,3 GHz,512 DDR memare,VGA on board powered by SIS,hdd 40 gb toshiba,OC by Chinese people

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Mashinac ....... 13.02.2010. 15:36 #188753

broj poruka: 192

A shta cu sa 80gb podataka unutra? Izgleda me nisi razumeo, ono sherovanje, pa 2-3 puta preuzimanje kontrole u 2 razlicita operatyiva sistema je uticalo i na sub/sub.sub foldere, nastao pravi karambol :D
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
despot83 okay 13.02.2010. 17:16 #188779

broj poruka: 711

Ja bih to po kratkom postupku.
Backup
Format
Instal

:D

Tko leti vrijedi,tko ne leti ne vrijedi.

My machine: ECS notebook model 321: intel celeron M @1,3 GHz,512 DDR memare,VGA on board powered by SIS,hdd 40 gb toshiba,OC by Chinese people

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60390. Broj poslatih odgovora: 647370.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs