Da li neko moze da mi pomogne da klokujem AMD Phenom II 955 na 4.0Ghz da radi stabilno s obzirom da se hladi vodom ... Ajmo redom :D M/B: Asus Crosshair III formula 790FX CPU: AMD Phenom II 955 RAM: Patriot Viper II DDR3 2x2G 1600mhz GPU: Asus ATI 4870X2 PS: Chieftec 1200w DF Vodeno hladjenje : blok OCZ Hydro Flow , Hladnjak : Hardware labs Black Ice GTX 360, Pumpa TT P500 ... Ja mislim da sam vam dosta rekao , pa ako neko moze da mi pomogne bio bi puno zahvalan , jel greota je da ovakav komp radi na Default-u :D:D
Rekao sam ti kome da se javis..Nemoj da se ustrucavas.Bice uradjeno onoliko koliko ti primerak dozvoljava znaci max OC! Samo da ti skrenem paznju,nije tako cesto ni postignut uspeh ni na vodi na 4.0 Ghz,dodje do 3.9 Ghz i stane..Ako budes imao srece zaokruzicemo na 4.0 Ghz.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.