1. Hrvatska 2. Bosna i Hercegovina 3. Slovenija 4. Srbija
Malo neocekivano(meni makar), ali realno gledano poredak najvise zavisi od samog primjerka komponente (svi su radili na identicnim, ali ne na jednoj nego na 4 masine) tj. ono sto hocu da kazem da su svi oni koji su se takmicili odlicni u svom zanimanju i da manje vise svaki od njih zna izvuci maksimum iz komponenti, i da je najvise do same kompoente (memorije, procesora, graficke)...
Svaka cast svima...
Znaci to je poredak za 4 glavna stola, za utjesne nagrade jos nemam informacije...
Retko ko i ima komp, vecina ima vhunski hardver za bechanje:) Ljude zanimaju core komponente a ima i dosta njih koji se racunarima bave na dosta raznolik nacin. Recimo vrhunskih elektrotehnicara kao sto ja Pedja, koji ozivljava slogirani hardver nakon sesija, bukvalno menjajuci cipove kondezatore ili nalazeci neka svoja resenja:)
@Zajebani video sam pre post i opet vidim da ima vas tamo dosta proova, ali i tih proova kao sto je taj Pedja :). Lepo ti kombinaciju G19 i G35 kao i Asus plocu sto si dobio koristi sto si dobio :).
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.