Znam da nije ovome mesto na ovom forumu ali meni uvek kada bilo sta zatreba ja uvek prvo pitam vas jer znam da uvek na bilo koju temu mogu da racunam na vase odgovore!!!
Kupio sam neki auto da se malo igram sa njim,da ostavim malo Lagunu na miru, pa me zanima da li neko ZNA NEKOG DOBROG FARBARA i JEFTINOG u BEOGRADU
Kupio sam neki DAIHATSU APPLAUSE nisam ga puno platio pa je red malo da ga sredim,motor je odlican a limarija mu je tu i tamo ali me nerviraju ogrebotine ,potrebno bi bilo da se ofarbaju leva i desna strana
Da li neko moze da mi preporuci nekog pouzdanog farbara?
Proveri mail! **************************************************************************************** The only way to discover the limits of the possible is to go beyond them into the impossible.
Dobrog i jeftinog nema, a tebi ne gine farbanje celih kola, nema tu leva-desna strana. Taj auto verovatno ima prilicno umornu boju, tako da od izjednacavanja strana sa ostatkom nema nista. I ako pristane, ko zna na sta ce to liciti.
Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!
Boja se sija odlicno,krov,hauba i gepek su u zavidnom stanju sto se tice godina,bolje reci perfektna boja e sada i nije toliko bitno kako ga ofarbati koliko j ebitno potrefiti boju ali zato j etu Max Mayer
ee jesi lud.... :) lepo ti kaze milosh nema tu jedna vrata, druga vrata ovo ne itd. ako hoces tako cetku u ruke pa mrljaj odvoji finih 200e i ofarbaj ga celog al ako je negde truo nema smisla trulez da se farba vec bi bilo lepo da to sredis i posle ofarbas. Kod mene u kraju imas jeftinijih farbara i cene su normalnije zato sto ljudi rade privatno ! pogledaj malo na netu !
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.