Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
mali help
STRANA 1 OD 1
Kajmak mali help 06.01.2010. 16:43 T23491

status: user
broj poruka: 184

Drustvo treba mi mala pomoc ,

da li neko zna sta se desava ili desilo sa OC LITHIUM HOUSE ?

Moja drugarica je kupila konfiguraciju kod njih pre skoro godinu dana i sada ima neke probleme sa kompjuterom , htela je da ih zove i da odnese komp da vide sta nije ok ali se na tom broju niko ne javlja . Kada je otisla do mesta gde je uzela komp , firma vise nije bila tu .

Jel zna neko sta se desilo sa njima , da li su se negde preselili ili su se ugasili .
Ovo da su se ugasili me malo cudi imajuci u vidu da su dobro poslovali koliko znam .

Pozzz......
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
imarkovic > Kajmak 06.01.2010. 17:02 #177962

broj poruka: 19022
ne znam dal` su se odselili, jel okretala ove telefone sa sajta?
http://www.lithium.rs/kontakt

Kajmak hmmm 06.01.2010. 19:40 #177997

broj poruka: 184

Ne znam tacno koje je telefone okretala , verujem da su bili ispravni obzirom da ih je dobila prilikom kupovine kompa . Cim oni nisu u starim prostorijama ko zna ? Aj videcu sa njom jos jednom koje je telefone koristila , koristilo bi ako jos neko ima neke informacije ?
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs