Ljudi, jel zna neko sta je s firmom `Overline Group`(Poenkareova ul.)? Niko im se ne javlja na telefone, a ne radi im ni sajt. Kupio sam kod njih pre cca 18m Sansa Clip, koji izgleda da je riknuo, a jos je u garanciji...Unapred hvala na svakoj informaciji... Fiat iustitia, et pereat mundus
1. Ako je firma mrtva i ti imas njihovu garanciju. Nemas nista,kupi novo.
2. Ako je firma mrtva i ti imas garanciju ovlascenog uvoznika ili servisa i pri tom jos i fiskalni,99% resavas problem. Ako ti nesto kevnu,ti odmah kontaktiraj teca u Trzisnoj.:)
Ljudi, jel zna neko sta je s firmom `Overline Group`(Poenkareova ul.)?
Ako želiš stvarno da mu pomogneš, onda idi gde se nalaze, proveri da li su tamo pa mu javi
:: idi u tu ulicu gde se nlaze i vidi jel su jos tam :: :: Pozdrav : :: _____________ :: :: MSI 3850 256dd3 O :: AMD Athlon 5200 :: Biostar nf520 a2 t :: 2gb 800mhz Transcen :: Hitachi 320g :: Chieftec CFT 750 :: :: :: :: ::
Ma ti si se ubacio pre memorisanja posta tako da nisam mislio na tebe
Aco je imao odličan predlog pa rekoh da ga malo proširim da bude još bolji
:: Jeli hefe,tko je tebi diga tlak :: :: Lala 4ever! :: :: `Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran` :: :: :: :: :: :: :: Ljudi, jel zna neko sta je s firmom `Overline Group`(Poenkareova ul.) ::
Znam da se nije odnosilo na mene,al de saljes coveka po ovoj ladnoci u izvidnicu?
Pa pigvini me ispred vrata smaraju za caj
Lala 4ever!
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
:: :: Ma ti si se ubacio pre memorisanja posta tako da nisam mislio na tebe :: :: Aco je imao odličan predlog pa rekoh da ga malo proširim da bude još bolji
Videh da je davalac garancije zalepljen na kutiji(SOFT-DIVISION)....videcu s njima.... Nije meni problem da odem do njih, nego reko da vidim jel zna neko nesto...i sto kaze Ish, pingvini padaju u nesvest, da ne idem dzabe... Fiat iustitia, et pereat mundus
:: :: Ljudi, jel zna neko sta je s firmom `Overline Group`(Poenkareova ul.) :: :: Ako želiš stvarno da mu pomogneš, onda idi gde se nalaze, proveri da li su tamo pa mu javi :: :: :: idi u tu ulicu gde se nlaze i vidi jel su jos tam :: :: :: :: Pozdrav : :: :: _____________ :: :: :: :: MSI 3850 256dd3 O :: :: AMD Athlon 5200 :: :: Biostar nf520 a2 t :: :: 2gb 800mhz Transcen :: :: Hitachi 320g :: :: Chieftec CFT 750 :: :: :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.