Imam sledeci problem Kada probam da upalim laptop, ukljuci se na 5 sekundi, ne daje nikakvu sliku na monitoru, i zatim se ugasi... Da li je u pitanju maticna, memorija ili nesto drugo, pomagajte... Unapred hvala
pa u servis... Kontam ili je maticna, kod laptopova je tesko konstatovati sta je u pitanju, zato sto se komponente ne mogu tek tako kao desktop racunari menjati i testirati, odnosno manja dostupnost... Svakom slucaju oni ti mogu reci iz prve ruke da se ne mucis...
Nisam ga nikada cistio, razlog je sto laptop nije moje vec od drugara... Nudi mi ga za 40E, njemu netreba pa mi je dao ako da probam da ga popravim pa ako mi se isplati da ga kupim
Probao sam da ga rasklopim, ali iako sam skinuo sve srafeove nece nikako da se odvoji plastika od njega... jel ima neki sistem
otvori ga i ocisti od prasine ako je ima mada sumnjam da ce to biti resenje problema. Kad se ugasi posle 10 sekundi da li ga mozes odmah opet upaliti ? Moj savet je da ga nosis u neki servis za ploce,bar ces znati sta je u pitanju a ovako mozemo samo da nagadjamo.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.