Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Ne mogu da verujem...
STRANA 1 OD 1
Scyter Ne mogu da verujem... 30.12.2009. 21:07 T23316

status: user
broj poruka: 8138
Danas sam,pustio onako bezveze,Orthos.Kad ono,posle 30 min. testa,puko je!WTF?!Poludeo sam...Na XP-u mi je bio stabilan CPU na 3,6 GHz mesec dana,dok pre nesto vise od 2 meseca nisam instalirao Win 7.Na XP-u sam ga testirao 6h Orthos-om i 2h Lynx-om.Prosao je stabilno,naravno.Od tada sam presao gomilu igrica na XP-u,a jos vise na Win7-ici.I,dalje ne kapiram kako odjednom posle 3 meseca CPU nije stabilan.Da li mozda sistem ne valja,mada ne verujem da ne valja,skoro sam ga stavio,ili je CPU postao kilav?Drugo ne znam sta moze da bude...A,u k****,koji sam baksuz.Prvo napajanje,pa sistem,pa ovo...Sta li ce js da mi se desi...

The Way It`s Meant To Be Played
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Pisko ,,,, Murphy ne spava 30.12.2009. 21:14 #176165

broj poruka: 6654
,,,, kolezi, i još nvidija odlaže Fermi (neFermi nas) za drugi kvartal, tj. ECShow iliti mart.... najnovije glasine....
To ti je po meni, povezano: napajanje i cpu kojem je dosta... uspori, živote... što reče Šojić..

Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!

MilosNBG ... 30.12.2009. 21:17 #176168

broj poruka: 1586
Pa kako te krenulo... Sledeca ti je ploca, ako ti je za utehu da znas sta je sledece...

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

Scyter Re: 30.12.2009. 21:19 #176169

Ma idi bre..Bas je za novu godinu krenulo da me za***ava.Nadam se da ce mi sledeca biti bolja.

gilopile Re: Ne mogu da verujem... 30.12.2009. 21:21 #176170

broj poruka: 9459
Pusti ti te testove,ako tebi u radu ne puca i ne blokira,briga te za testove.

(c) 1982 Sinclair research Ltd

:: Danas sam,pustio onako bezveze,Orthos.Kad ono,posle 30 min. testa,puko je!WTF?!Poludeo sam...Na XP-u mi je bio stabilan CPU na 3,6 GHz mesec dana,dok pre nesto vise od 2 meseca nisam instalirao Win 7.Na XP-u sam ga testirao 6h Orthos-om i 2h Lynx-om.Prosao je stabilno,naravno.Od tada sam presao gomilu igrica na XP-u,a jos vise na Win7-ici.I,dalje ne kapiram kako odjednom posle 3 meseca CPU nije stabilan.Da li mozda sistem ne valja,mada ne verujem da ne valja,skoro sam ga stavio,ili je CPU postao kilav?Drugo ne znam sta moze da bude...A,u k****,koji sam baksuz.Prvo napajanje,pa sistem,pa ovo...Sta li ce js da mi se desi...
::
:: The Way It`s Meant To Be Played
TheBear Pa da 30.12.2009. 21:23 #176171

broj poruka: 6502
ako ti sve sto radis funkcionise bez problema, nemoj da se brines.

:: www :: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Scyter Re: Re: Ne mogu da verujem... 30.12.2009. 21:26 #176172

Pa,do sad mi nijednom nije pravio problem.3 meseca sam odvaljivao igre,respakivao preko WinRar-a gomilu fajlova....sve je normalo funkcionisalo.Ali,ja inace volim da budem 200% siguran,i zato ne mogu da ga ostavim tako da radi.Volim da mi bude sve cakom-pakom.J**** mu m****,ima da mi radi stabilno!

:: Pusti ti te testove,ako tebi u radu ne puca i ne blokira,briga te za testove
:: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: Danas sam,pustio onako bezveze,Orthos.Kad ono,posle 30 min. testa,puko je!WTF?!Poludeo sam...Na XP-u mi je bio stabilan CPU na 3,6 GHz mesec dana,dok pre nesto vise od 2 meseca nisam instalirao Win 7.Na XP-u sam ga testirao 6h Orthos-om i 2h Lynx-om.Prosao je stabilno,naravno.Od tada sam presao gomilu igrica na XP-u,a jos vise na Win7-ici.I,dalje ne kapiram kako odjednom posle 3 meseca CPU nije stabilan.Da li mozda sistem ne valja,mada ne verujem da ne valja,skoro sam ga stavio,ili je CPU postao kilav?Drugo ne znam sta moze da bude...A,u k****,koji sam baksuz.Prvo napajanje,pa sistem,pa ovo...Sta li ce js da mi se desi...
:: ::
:: :: The Way It`s Meant To Be Played
Scyter Re: 30.12.2009. 21:27 #176173

Sad cu da vidim sta kaze LynX...

gilopile Re: Re: Re: Ne mogu da verujem... 30.12.2009. 21:30 #176175

To je vec druga prica!Izgleda nema tebi spavanja veceras:)

:: Pa,do sad mi nijednom nije pravio problem.3 meseca sam odvaljivao igre,respakivao preko WinRar-a gomilu fajlova....sve je normalo funkcionisalo.Ali,ja inace volim da budem 200% siguran,i zato ne mogu da ga ostavim tako da radi.Volim da mi bude sve cakom-pakom.J**** mu m****,ima da mi radi stabilno
:: :: Pusti ti te testove,ako tebi u radu ne puca i ne blokira,briga te za testove
:: :: (c) 1982 Sinclair research Ltd
:: :: :: Danas sam,pustio onako bezveze,Orthos.Kad ono,posle 30 min. testa,puko je!WTF?!Poludeo sam...Na XP-u mi je bio stabilan CPU na 3,6 GHz mesec dana,dok pre nesto vise od 2 meseca nisam instalirao Win 7.Na XP-u sam ga testirao 6h Orthos-om i 2h Lynx-om.Prosao je stabilno,naravno.Od tada sam presao gomilu igrica na XP-u,a jos vise na Win7-ici.I,dalje ne kapiram kako odjednom posle 3 meseca CPU nije stabilan.Da li mozda sistem ne valja,mada ne verujem da ne valja,skoro sam ga stavio,ili je CPU postao kilav?Drugo ne znam sta moze da bude...A,u k****,koji sam baksuz.Prvo napajanje,pa sistem,pa ovo...Sta li ce js da mi se desi...
:: :: ::
:: :: :: The Way It`s Meant To Be Played
MyDoom Cuti kad ti nisu noge otkazale! 30.12.2009. 21:35 #176179

broj poruka: 553
Prvo leva pa desna.A *ebes ti cpu,psu itd.

Men are but flesh and blood.They know their doom, but not the hour

Pesmice za dobro jutro... :))
http://www.youtube.com/watch?v=imYr8YjXXlQ
http://www.youtube.com/watch?v=gS5ZOJyN8B4

Scyter Re: 30.12.2009. 22:00 #176196

Puce i LynX posle 10 min.Ma,j*ebe mi se vise za CPU,nije vredan mog nerviranja.Nek radi kako radi,radio je do sad dobro.

gilopile Re: Re: 30.12.2009. 22:20 #176205

Nemoj da se nerviras,nego skini screen saver koji sam postavio.Bar ce te malo orapoloziti:)

:: Puce i LynX posle 10 min.Ma,j*ebe mi se vise za CPU,nije vredan mog nerviranja.Nek radi kako radi,radio je do sad dobro
saxija re 30.12.2009. 22:35 #176217

broj poruka: 4016
koji ti je bio xp a koja 7, 32 ili 64 bit?

http://www.freeimagehosting.net/uploads/b10cf41a7d.jpg

`O-O`amdgeek`O-O`
http://amdgeeks.net/overclock/926

Scyter Re: re 30.12.2009. 22:37 #176219

XP SP3 32-bit i Win 7 Ultimate 32-bit.

:: koji ti je bio xp a koja 7, 32 ili 64 bit
:: http://www.freeimagehosting.net/uploads/b10cf41a7d.jp
:: `O-O`amdgeek`O-O`
:: http://amdgeeks.net/overclock/92
saxija re 30.12.2009. 22:47 #176229

nemam pojma sto se desava, da je 64 bit imalo bi logike jer vise greje CPU (kompletna duzina reci pa ga koristi 100%), pogledaj jos neke procese koji se desavaju, pre neki dan mi samo puce tema na basic jer se pokrenuo neki win...nesto, virusa nema ni trojanca, skenirano sve maximalno, ko zna sta je sa 7

`O-O`amdgeek`O-O`

Mixx da nije.. 30.12.2009. 22:53 #176236

broj poruka: 2931
...prekidac na napajanju?
http://www.lazalazarevic.rs/

Scyter Re: da nije.. 30.12.2009. 22:55 #176237

Moguce.Mozda ne moze da isporuci dovoljno struje.Svejedno,kad dobijem novo napajanje opet cu da testiram masinu.Ja se iskreno nadam da je do toga,bio bih najsrecniji da jeste.

:: ...prekidac na napajanju?
:: http://www.lazalazarevic.rs
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
MilosNBG ... 30.12.2009. 22:58 #176238

broj poruka: 1586
uuu, ako smercuje, ne da valja... mislim ajnslajc oscilator sa rotacionom geblangom kada pocne da zeza onda kataklincici zvece... Poslusaj gilopileta, pogledaj screensaver, dize `raspolozenje`... A ima ti se cakli monitor, `ebes CPU, monitor ima prikazuje sliku

Da li ce se u krevetu odigrati komedija ili tragedija zavisi od - komada!

saxija off 30.12.2009. 23:12 #176241

nemoj da gleda SS tek ce komp da mu poludi :)

`O-O`amdgeek`O-O`

Mixx off 30.12.2009. 23:12 #176242

broj poruka: 2931
da ne trazim ponovo temu. jel ima sanse da otvoris napajanje a da se ne provali da je otvarano? napajanje ili na DC strani pegla varijacije napone na AC strani, dok ima kapaciteta. e sad, ako ti je slab kontakt na prekidacu moguce da zafercera kad povuce vise struje. pipni prstom prekidac, ako je slab kontakt bice primetno topliji od recimo kucista napajanja

Gare87 hehehe 30.12.2009. 23:16 #176244

broj poruka: 4710
Isto i mene zajeba nesto tako skoro, radio mi cpu na 3.2, i onda odjednom vise nece da radi OC, a vratio sam na 2.5, i to radi, i kad podignem oko 200 300 mhz onda radi win sve ok, ali pocinju da kenjaju sve igre redom, tj izbacuje me iz igre i prijavljuje ili .exe puko ili neki tako fajl, ni ja neznam kako to odjednom, pa kad se resi da proradi onda cu ponovo podignema na 3.2 .)
poz i srecno

Scyter Re: off 30.12.2009. 23:16 #176245

Pa,mogao bih da pokusam.Videcu da ga sutra otvorim,pa cu javiti.

:: da ne trazim ponovo temu. jel ima sanse da otvoris napajanje a da se ne provali da je otvarano? napajanje ili na DC strani pegla varijacije napone na AC strani, dok ima kapaciteta. e sad, ako ti je slab kontakt na prekidacu moguce da zafercera kad povuce vise struje. pipni prstom prekidac, ako je slab kontakt bice primetno topliji od recimo kucista napajanj
:: _____________________________________________________________________
:: Chuck Noris is a pussy
philaemos ... 30.12.2009. 23:25 #176247

broj poruka: 2743
Ala te hoce... :)

Sto se tice stabilnosti, primetio sam da mnogo finije moras da podes bios da radi stabilno na Sedmici ili Visti x64 u poredjenju sa npr XP-om x86
Isto sam i ja vrteo Prime95 uglavnom izmedju 1-3h na XP-u, i kada sam prvi put instalirao Sedmicu x64 puklo posle 5 min

Evo bas sam danas testirao neka nova podesavanja biosa, radi SP2004 (isto sto i Prime95) sedam sati na 3.8GHz:

http://i361.photobucket.com/albums/oo57/philaemos/24-247sobna.jpg

Demon to some. Angel to others.

aco re 30.12.2009. 23:29 #176250

broj poruka: 2788
jer ti fali nesto na fabrickom kloku?rek bih da ne mozes sve igrice da pikas u fullu i sta ga klokujes koji k***c kad ne budes mogo da igras igre zameni cpu i eto nerviras se oko toga

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs