ma laze, nije sigurno zeznuo, nego ga je smorio FENRIR, garant..
pufi, ne zaebavaj, ostavi jos malo titana, nego, da sam na tvom mestu, sacekao bih da stigne Thermalright Venonimous...ako bas ne zelis da cekas, preporucio bih ti Megahalems, jer je jeftiniji od oba Thermalright-a, a zadovoljice potrebe.
ne nista nisam probio nego jednostavno sam umesto da smanjim 5 stepeni meni se popelo 5 stepeni sad mi je u idle na 4.0GHZ 41 stepen,jezgra po 51-52 stepena pre je bilo u idle oko 35 stepena a jezgra ne predju 46,sad je posle 30 minuta linxa preko 82-83 stepena a pre nije preslo 78
NE znam sta sam sjebao ili nije lepo leglo ili ne valja ova pasta
Lose si radio znaci. Kod svih tih HDT hladnjaka moras da budes pazljiv i nezan da ne probijes cevi. Uzmi smirglu od 1000 i 2000 pa lepo izravnjaj to na nekoj ravnoj povrsini (staklo najbolje..)
Ne vrti se to u krug vec se vuku ravni potezi pa se baza rotira za po 90 stepei posle 10-15-20 prolaza.
Uzmi lenjih ili nesto sto je izrazito ravno pa postavi preko baze u dijagonali da vidis da li se klacka. Takodje mozes da povuces jedno X preko cele baza pa dok smirglas znaces gde ga najvise skide i gde ja samim tim i najispupcenije.
Mozes proveriti ravninu i ako skines proc,pa ga postavi na hladnjak.Vidices da li je povrsina ravna,mors dobiti onaj efekat vakuma(kao kad ide staklo na staklo)
Ma bole me dupe,prodacu g anekome pa neka ga on polira,ko zna mozda nije lepo leaga,ne znam,on je klizio kad sam ga tsvaio na procesor samo je skliznuo
Usput kupi i novu tastaturu, ova ti pojede pola slova matori =(
...i pored sveg spida koji je uzimao, svih zaokreta i prečica kojima je išao u Noćnom Gradu, još je u snu video matricu, blistave rešetke logike kako se šire u bezbojnoj praznini.....
radio sam jedno vreme u nasoj velikoj hemijskoj industriji u srbiji na obradi nekih finih masinskih delova sa nekim raznim pastama za poliranje.kao naj efikasniji princippokazale su se osmice prikazane na slici http://f.imagehost.org/0563/Untitled_16.jpg znaci u jedan smer pa zatim kontrapozz
:: Ne vrti se to u krug vec se vuku ravni potezi pa se baza rotira za po 90 stepei posle 10-15-20 prolaza :: :: Uzmi lenjih ili nesto sto je izrazito ravno pa postavi preko baze u dijagonali da vidis da li se klacka. Takodje mozes da povuces jedno X preko cele baza pa dok smirglas znaces gde ga najvise skide i gde ja samim tim i najispupcenije :: :: ::
:: :: Znači špijunaža, kontraobaveštajna služba.... :: :: :: svratim ja cesto kolega ali slabo ucestvujem.inace pratim sve vas ovdepoz :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: @psyma :: :: :: Gde si ti čoveče, nema te 100 godina!
Tesko ces da odrzis tu tvrdnju kad nema ukupno 10 ljudi na netu da mogu da predloze TRUE umesto Megahalems... Pocni samo od heatpipe-ova... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: :: Ma kakav meghalems bez razmisljanja uzmi TRUE preporodices se veruj mi , proverno testiran ::
Moja greska, nisam gledao... U svakom slucaju, u svakom testu koji sam video Megahalems je bolji pa makar i za par stepeni...
A ne znam jel ista situacija sa TRUE-om kao kod IFX14 kad je u pitanju pokrivljena baza...
Bas gledam koji cooler da stavim na i7 860. TRUE black mi se dopada, ali nikako da nadjem test gde je bolji od MEgahalems-a... __________________ Scourge of PCBerza
Jeste, ja trenutno imam TRUE :) (zato ga i hvalim) uzeo sam ga od druga on ga je lapovao,sala na stranu on trenutno ima lapovan IFX14 i kaze mi da nema neke(1-3 C) razlike iako ovaj izgleda dosta mocnije...a sto se tice TRUE-a fenomenalan je u prime 95 moj Q6600 na 3.6GHz posle par sati testiranja ne prelazi 65 C u idle se krece od 30 do 40 C
Druga stvar je sto ga ti drzis na Kentsfield-u, mene zanima koliko on dobro hladi Nehalem i Lynfield... __________________ Scourge of PCBerza
:: :: Jeste, ja trenutno imam TRUE :) (zato ga i hvalim) uzeo sam ga od druga on ga je lapovao,sala na stranu on trenutno ima lapovan IFX14 i kaze mi da nema neke(1-3 C) razlike iako ovaj izgleda dosta mocnije...a sto se tice TRUE-a fenomenalan je u prime 95 moj Q6600 na 3.6GHz posle par sati testiranja ne prelazi 65 C u idle se krece od 30 do 40 C :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.