Citao sam da si nesto eksperimentisao pa me onako zanima koji je realni kontinuirani maksimum koje napajanje moze da isporuci? Pise u tabeli da ima smao 15a na 12 volti. Koje delove maksimalno moze da gura? Ne verujem da moze kvad i i 4800 seriju ili gresim? Mislim samo na jedno napajanje a ne na dva koja si vezao paralelno.
e nisam ni ja taj ali prodajem ta napajanja u radnji isa njim sam napoio E3200 i neku nvidiu 8400 ail za to sto ti pitas moraces malo jos para da dodas da to radi stabilni i da ima bar malo reserve. LC 500 H https://www.berzapasa.com https://www.digitalcowboy.proit.org/
Evo i mene posle nekog vremena na forumu, veceras sam stigao, nisam bio tu neko vreme. Slucajno sam nasao tvoj post pa da ti odgovorim sa malim zakasnjenjem. Sto se LC tice on gura tih 15A ali ne znam koliko bi izdrzao tako opterecen jer se poprilicno greje. Ja sam jedno takvo maltretirao par sati i to sa halogenim sijalicama, izdrzao je ali bio je vreo, bilo mi ga zao da ga spalim, ali sto je naj bitnije pri opterecenju od 15 A napon je bio 11,6V sto je sasvim korektno. Sto se tvoje konfiguracije tice mislim da bi ti trebalo nesto malo jace, bar 500W, da ne rizikujes. Ovaj LC ce ga pogurati, to garantujem ali ne na duge staze, pogotovo ako se zaigras i ne obracas paznju na vreme i temperaturu. Kada bi mu povecao promaju odnosno kada bi mu stavio neki drugi ventilator sa vecim brojem obrtaja mozda bi to i radilo ali opet ono ali! U svakom slucaju dodaj jos malo para pa kupi jace napajanje, naravno LC!!! Neces pogresiti, pozdrav i SRECNA NOVA GODINA SVIM FORUMASIMA!!! ps. Molim te u buduce ne dozvoli da te isprovociraju, svi smo mi nasi bez obzira kakvi smo, malo biraj reci!POZDRAV
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.