Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Lap Top Servis -Predlog-
STRANA 1 OD 1
ravenoss Lap Top Servis -Predlog- 24.12.2009. 23:35 T23134

status: user
broj poruka: 486
Jel moze neko da mi predlozi neki Lap Top servis koji je korektan sa cenama i uslugom,hvala..
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Stripy Re: 24.12.2009. 23:40 #174176

broj poruka: 4163
Tako nešto ne postoji. Jedini kvalitetan servis koji znam je ComT*ade ali šamaraju sa cenama. Bolje ti je da platiš i da nemaš više problem nego da završiš u P* klinici ili kod ugroženog medveda gde će te takođe ojaditi ali će ti problem ostati (iskustva većine kojoj verujem, lično nisam bio ni kod jednih)

Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde

ravenoss Re: Re: 24.12.2009. 23:42 #174179

Znaci cenis da je Com*rade najbolji kod nas...hmm do sada nisam imo problema sa lap topovima ovo je 1x,inace bi znao verovatno gde i kako...

:: Tako nešto ne postoji. Jedini kvalitetan servis koji znam je ComT*ade ali šamaraju sa cenama. Bolje ti je da platiš i da nemaš više problem nego da završiš u P* klinici ili kod ugroženog medveda gde će te takođe ojaditi ali će ti problem ostati (iskustva većine kojoj verujem, lično nisam bio ni kod jednih
::
:: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
Stripy Re: Re: Re: 24.12.2009. 23:46 #174181

Bio sam u njihovom servisu, video sam kako su opremljeni, imaju vrh servisere tako da bolje ne mogu da ti predložim. Košta, ali kad urade uradili su i dobićeš kvalitetnu i ostvarljivu garanciju.

:: Znaci cenis da je Com*rade najbolji kod nas...hmm do sada nisam imo problema sa lap topovima ovo je 1x,inace bi znao verovatno gde i kako..
:: :: Tako nešto ne postoji. Jedini kvalitetan servis koji znam je ComT*ade ali šamaraju sa cenama. Bolje ti je da platiš i da nemaš više problem nego da završiš u P* klinici ili kod ugroženog medveda gde će te takođe ojaditi ali će ti problem ostati (iskustva većine kojoj verujem, lično nisam bio ni kod jednih
:: ::
:: :: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
ravenoss aha.. 24.12.2009. 23:50 #174184

e sad off topic

Jel znas mozda koliko bi bila zamena displeya,ne znam dal je crko ali kad se pali lap top ono kao upali se ekran na trenutak i ugasi,a lap udje u win sve normalno..hm misim da ne otvaram drugu temu

Stripy Re: aha.. 25.12.2009. 00:02 #174188

Aj dont nou, mada mislim da nije vrisnuo ekran. Ne bavim se popravkom lap topova iz više razloga.

:: e sad off topi
:: Jel znas mozda koliko bi bila zamena displeya,ne znam dal je crko ali kad se pali lap top ono kao upali se ekran na trenutak i ugasi,a lap udje u win sve normalno..hm misim da ne otvaram drugu temu
ravenoss Re: Re: aha.. 25.12.2009. 00:41 #174203

U svakom slucaju hvala,pogledacu bas sutra u pomenutom servisu o cemu se zapravo radi..

:: Aj dont nou, mada mislim da nije vrisnuo ekran. Ne bavim se popravkom lap topova iz više razloga
:: Ako nemate šta da radite nemojte to raditi ovde
:: :: e sad off topi
:: :: Jel znas mozda koliko bi bila zamena displeya,ne znam dal je crko ali kad se pali lap top ono kao upali se ekran na trenutak i ugasi,a lap udje u win sve normalno..hm misim da ne otvaram drugu temu
codeus re 25.12.2009. 07:57 #174216

broj poruka: 4054

spoji ga na ext.monitor ... ako na njemu imas sliku - otisao ti invertor (50-60 eura sa radom) .. ako nema slike otisao gpu .. ako je izmenjiva graficka to je par 100na eura .. ako je integrisan gpu e onda zavisi od servisa da li su voljni/obuceni/opremljeni/imaju chipova da menjaju bga chipove na ploci (reparacija na chip level nivou) (sunjam da zele da se zajebavaju sa tim .. ja to radi jer sam entuzijasta .. ali neradim usluzno) u tom slucaju zamena maticne ploce .. e to se nikad ne isplati ..jbg
CrowBgd ... 25.12.2009. 10:06 #174230

broj poruka: 1376
Ja sam imao skoro kod mene u servisu Tosibu Harma Kardon koja je pala i tripovala se tako. Zamenjen HD i radi sad. Isto je bilo mozda je grafika ali na kraju je ispalo da je HD opalio
https://www.berzapasa.com
https://www.digitalcowboy.proit.org/

ravenoss I na kraju svih krajeva 25.12.2009. 14:22 #174306

Nije otisao ni ekran ni ploca,bas sam imao srece,vec samo svetlo,znaci zamenice mi to za neke sitne pareee...

STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs