Imam snazan notebook ( core 2 duo na 2.1 Ghz, 4 Gb mem. itd ) ali na njemu je instaliran Windows vista home premium 32 bita. Lako bih instalirao windows 7 - 64 bita ali bih zeleo da zadrzim programe - znaci UPGRADE, ali kako. Molim za pomoc.
Upgrade je moguc al mislim samo na Win7 home 32bit-a, ali probaj i sa ostalim verzijama instalacioni dvd od win7 ubaci u drajv kada je win vista startovana i pojavice se autorun (ako se ne pojavi pokreni rucno setup) i ponudiceti opciju upgrade, ili bootuj sa win7 dvd on ce sam da skenira hdd za predhodnim win i ako je moguci upgrade ponudice ti tu opciju.
Mada ti ne savetujem to jer ce racunar sporije da ti radi nego cist install a hoce i da povuce neke fajlove sa viste pa da imas probelma sa mrezom i/ili ostalim komponentama.
Inace win7 je manje zahtevan od win viste.Probaj negde da backup-jes podatke koje hoces da zadrzis pa onda instaliraj cist win 7.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.