bilo bi super ali sudeci po ovoj recenici `CNPS 10X Extreme For the somewhat more enthusiast PC aficionado if you throw in another tenner you can purchase the CNPS 10X Extreme at roughly 60 EUR.`
mislim da ce biti blize 5000 al nadam se da gresim jer bi mi bas lego jedan na amd 965
@imarkovic u pravu si bro, ali ipak mislim da dok dodje kod nas bude skuplje, ma znas na sta mislim ako napr pise 50$ to je kod nas 50e umesto 30 i tako neke stvari.
pa pazi, mislim da nikako ne moze da bude preko 50eu, mislim jeste dobro hladjenje, ali nije recimo bolje od Thermalright-a True recimo, koje kosta negde oko 50eu...onda bolje to za te pare.
Navodno razlog za to je sto je kamera bila preblizu: The camera was awfully close to the cooler - as such the noise levels are not representable of what you hear in real life (!)
A kontam da zato i ima ono za kontrolisanje obrtaja.
jeste tacno tako, nema sanse preko 50 i to je previse ali jbg dok stvari stignu u nasu zemlju ono skoci cena nekih glupih stvari, o5 meni je kao air cooling najbolje TT sipnQ 41e i Thermalright ultra 120 extreme 55e
Zalman ima vrhunske proizvode u ponudi, ali ne znam iz kog razloga gotovo da kod nas nema nista od Zalmana, dok je firma HGspot bila u zivotu, imala je koliko-toliko, sad, retko, bas retko gde mozes naci nesto od Zalmana, cak i da nadjes, to je ili preskupo, ili nesto bzvz sto ti u zivotu ne treba...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.