imam Logitech diNovo media desktop, komplet tastatura + numericka tastarura + MX900. izgleda da mi je crko Bletooth hub (koji je i punjac misha) pa me interesuje da li ima u Beogradu Logitech servis gde to moze da se popravi ili znate mozda neki servis gde bi se ovo moglo popraviti.
Skyfire je imao slican problem. Crkao mu je usb dongle za MX Revolution i nije mogao da nadje nikoga da ga popravi... __________________ Scourge of PCBerza
Ako je u garanciji, a pretpostavljam da nije cim nisi pomenuo, jedino resenje je da ide nazad uvozniku, ali je veliko pitanje sta oni zaista mogu da urade sa tim. ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed...
Drugar je imao problem sa bluetoothom od MX Revolution (slomio ga je prilikom premeštanja kućišta).Nosio u servis,oni probali da ga upare sa 5-6 kom. i sve bilo bezuspešno.Naravučenije:ČUVAJTE USB DONGLE KAO OČI U GLAVI
ma nisam ga polomio ni fizicki ostetio, samo vise nece bluetooth da pronadje ni jedan od uredjaja pa kontam daj to crklo...
imam jos brda logitech miseva stari (MX518) za servis (tipa zamena kablova i tako neki sitni problemi) i nasao sam neki servis koji se predstavlja kao zvanicni, negde na novosadskom autoputu, medjutim nikad mi nisu dali adresu gde da dodjem nego su me upucivali na neke ljude sa kojima sam se nekoliko puta! dogovarao medjutim taj momak je prestao da se javlja na telefon posle nekog vremena... toliko o tom zvanicnom servisu :)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.