Uzeo sam nedavno ovaj HAF 932, a pre sam imao Antec 900... Sredjujem malo HAF-a,pa treba da stavim neke coolere,neonke i tako... Sve sam ja to imao u Antec-u,ali plave boje... Za HAF-a mi treba crveno... Dakle,konkretan model 12cm ventilatora sa crvenim LED diodama... I koje neonke,tj koja je razlika izmedju CM Aurore i Chietec i Thermaltake neonki??? Sta uzeti???
haf je odlicno sm-ovo kuciste ja se razmisljam za njega koliko kosta? samo zato sto ima20-icu, a imas u com trade duple neonke cm 800 i nesto din, plave crvene zelene a razlika je mala izmedju cm i tt, koliko se dalo primetiti samo u ceni
COOLER MASTER TLF-S12 RED Stoji na stranici, i uopshte nije tih. Mozda bi se na drugom mestu manje chuo. Lepo izgleda, to stoji, ima chetiri tacke sa led diodama i ceo je providan pa mi se uklapa u pleksiglas na stranici. Probaj ove da nadjesh u crvenoj boji COOLER MASTER R4-L2R-20AC-GP, njima su diode drukchije postavljene a i crni su, i drugachije izgleda dok vrti od ovog mog. Lego bi na HAF ko dupe na noshu. ko nema u vuglu, ima u guglu
Ja sam imao plave CM aurora... Nisu lose... A sto se tice vent-a,to je problem... Sta uzeti... Sve sto vidim ili ima mali airflow,ili je mnogo bucno(>27dB)... Jel ima neka zlatna sredina???
pa jbg ne znam sta hocete ljudi, da je i providno i da se necuje, moze u livnici Sevojno sa se naruci kalup od olova da vam izliju, eto reseno nece se nista cuti, naravno imace oko 50kg :)
ne znam koliko je bucan kuler 20ica ili 22 da li je to tise zato sto je vece, ja sam kupio TT cooler za hdd i onako malo ima 21db al se zato vrti na 2200rpm
a raazlike izmedju tih neoniki sto si pitao NEMA sve je to isto s*anje
Put lifeinyourPC
:: :: Uzeo sam nedavno ovaj HAF 932, a pre sam imao Antec 900... Sredjujem malo HAF-a,pa treba da stavim neke coolere,neonke i tako... Sve sam ja to imao u Antec-u,ali plave boje... Za HAF-a mi treba crveno... Dakle,konkretan model 12cm ventilatora sa crvenim LED diodama... I koje neonke,tj koja je razlika izmedju CM Aurore i Chietec i Thermaltake neonki?? :: Sta uzeti???
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.