interesuje me , da li je ista korisno ukljuciti neku od ovih opcija za cuvanje energije (C1E i EIST) ili obe odjednom? i da li one mogu da idu i kad je procesor overklokovan, jer ne bi da ga mucim da non stop radi na visokom naponu i kloku kad mi to nije potrebno... Nekih iskustava i saveta ? :)
znaci sve disable ? :) hm a interesuje me nesto sam citao ovaj RAM:FSB ratio da bi trebalo da bude 1:1 znaci dignem FSB i spustim multiplayer? jer trenutno mi je FSB na 11x266 a ram na 2x400, znaci fsb spustim na npr 7.5 x 400
ja koliko znam d aje c1e ako je u ful loadu on regulise vcore i mhz, a eist je superiorniji jer on spusta multipler i voltacu kad nije pod opterecenjem a sad ako izvlacis dudu iz njega gore ti je naveo sve poiskljucuj
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.