Pozdrav svima. Bavim se servisiranjem računara više od 6 godina i do sada sam često koristio teme sa PC Berze kao pomoć u radu, a sad mi treba konkretan odgovor. U pretrazi nisam našao odgovor na pitanje iz naslova. Poslednjih 2 meseca sam dobio 6 neispravnih UPS-ova različitih karakteristika i proizvođača, kojima nije `samo` crkao osigurač ili neispravna baterija, već je (najverovatnije) u večna lovišta otišla elektronika, sklopka ili... u svakom slučaju nešto što ja ne znam da popravim. Zadnji je moj UPS, koji je svašta pretrpeo za više od 4 godine (4 - 5 menjanja osigurača ove godine, do tad ni jednom). Danas mi stiže novi. Pitanje je da li neko zna servis ili servisera koji uspešno popravlja ove uređaje a da ne lupa po ušima... Bio bih zahvalan ako tu informaciju podeli.
posto im je rok oko godinu-godinu ipo dana sto se baterije tice moraju na zamenu a to ja mislim ima u asbis-u ili ct-u a popravku vrsi Imtel tacnije nije oni nego nose u neku firmu ne znam koja je stvarno pa vidi sa njima i koliko bi ti izasla popravka, a bateriju kupi pa zameni
ma da li je moguce, javio se taj momak posle godinu i hefta :) gde si ti covece, nisam ja zaboravio batic ne brini javicu se za 10-ak dana kad dodjem kuci sad sam u haosu po terenu sam i tako.
sta ima mirza buraz, jesi se ozenio:))) aj zovi na tortu i na ▼ @Oliverikus sorry dude sto nije ovo razgovor za ovu temu▼ ali nisam video kolegu ne pamtim...... ▼ ▼ Dont drink and drive take joint and fly
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.