Pa voltazu i takt nisu default, tj podesio sam u biosu 1.125v, mislim da ploca ne moze da ispegla na taj napon, tj videcu kako je kad je sve na default. inace imam na lc power jos 9600GT, DVD-RW, 2x320GB WD, 2 x pci kartice, 6usb-a... mislim da to sve zajedno ne vuce ni 250W. Ovaj test je radjen na 30min, tako da znate... Pre LC-a imam Mega Ups system (ne njega je prikljucen monitor i kuciste)... Sad cu da uradim sve na default pa da vidimo. Inace u kuci nemam uzemljenje, ako to mozda ima veze, mada tesko...
trebalo bi da je tolerisan vdroop do 0.032 ili 0.045 sve preko je vdroop koji treba razmotriti, ako nisam u pravu nek me neko ispravi ali ja mislim da je to max dozvoljena tolerancija
sta se palite .. mozda ta perestrojka nije bas kompatabilna sa P43 chipsetom .. da ti 5V padne na samo na 4V a ne na 0.3V .. ugasio bi ti se komp!!! .. probaj sa starijom verzijom OCCT-a ..
ja imam u jednoj masini LC @400W i nikad problem sa njim a nakacen je FX55 130nm Termo akumulacioni procesor
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.