Jutros oko 1AM u toku gledanja filma,iz cista mira mi se iskljucio komp,i vise nije hteo da se ukljuci... Odmah sam posumnjao na napajanje ili eventualno plocu izvadio sam napajanje, spajalicom spojio Power on i Ground,ukljucio ga ali ne daje znake zivota,tako da je verovatno otislo u vecna lovista... model je bio chieftec 650-14c,staro 2 godine,znaci garancija istekla ... koje mi napajanje preporucujete za sledecu konfiguraciju (bitno je da ima garanciju bar 3god.) Intel C2Duo e6300 (@3.2GHz) Gygabite P35-DS3 Geil 2x1GB 800MHz Gainward GTX260GS 2xHDD 2xoptika
recimo Corsair 850w ili 750w cena je izmedju 100-120e
U principu bilo koje napajanje u rangu cena 100-120e zadovoljava sve potrebe. Jedino ako necjesh da kupujesh neko slabije.Ali bi rekao da ne zelish da kupish nishta ispod 650w.
planirao sam do 100e,a i to cu jedva da skupim jer sam pogodjen bas u nezgodno vreme... a i kolko vidim corsair 620w je preko 140e, a i tesko se nalazi... gledam nesto ovaj ocz 600w modular,ima 3g garanciju,dal ga neko ima da prenese iskustva?
:: :: :: Zavisi koliko kesha planirash da `pljunesh :: :: recimo Corsair 850w ili 620w cena je izmedju 100-120e
u gigatronu 110e 620w corsair. cak je i 750w ista cena. Baci pogled na njihov site.
poz
:: planirao sam do 100e,a i to cu jedva da skupim jer sam pogodjen bas u nezgodno vreme.. :: a i kolko vidim corsair 620w je preko 140e, a i tesko se nalazi.. :: gledam nesto ovaj ocz 600w modular,ima 3g garanciju,dal ga neko ima da prenese iskustva :: :: :: :: :: :: :: :: Zavisi koliko kesha planirash da `pljunesh :: :: :: :: recimo Corsair 850w ili 620w cena je izmedju 100-120e
ja imam OCZ modular ali 500W i napajanje je sam vrh
``DVA ZLA CINE JEDNO DOBRO`
:: planirao sam do 100e,a i to cu jedva da skupim jer sam pogodjen bas u nezgodno vreme.. :: a i kolko vidim corsair 620w je preko 140e, a i tesko se nalazi.. :: gledam nesto ovaj ocz 600w modular,ima 3g garanciju,dal ga neko ima da prenese iskustva :: :: :: :: :: :: :: :: Zavisi koliko kesha planirash da `pljunesh :: :: :: :: recimo Corsair 850w ili 620w cena je izmedju 100-120e
da sa sobom povuku jos poneku komponentu....e sad,za razliku od standardnih napajanja,oni ne moraju da se ukljuce kad kratkospojis power on zicu i masu....probaj na nekoj prastaroj ploci koja se inace pali,i ustanovi da li je do napajanja ili ploce,ali nikako na nekoj novijoj ispravnoj,jer oni bas bas umeju da spale vrlo lako plocu....malo je komplikovano da sad objasnjavam zasto je to tako,i zasto nije obavezno da mora da se pobudi na taj nacin,ali jestte tako....ako ga na ovaj nacin upalis,izmeri napone,i ustanovi da li je zasigurno do napajanja
upravo sam probao drugarov CM 500w i komp radi normalno... e sad, dal ima svrhe da probam da popravljam napajanje,mada verovatno sve zavisi od vrste kvara...
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.