Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Pomagajte drugovi...
STRANA 1 OD 1
voxxx Pomagajte drugovi... 10.12.2009. 09:45 T22691

status: user
broj poruka: 351

Sinoć sam čistio Hyper TX2 i ostale ventilatore u kućištu. Kada sam vraćao ovaj TX2 na procesor, slome mi se dva plastična zubca i sad ne mogu da ga pričvrstim nikako:(

Ima li da se kupe negde ti plastikaneri? Rastavio sam crni deo od belog na kome su ta dva zubca od kojih mi je po jedna pukao na svakoj žabici. Znači treba mi samo ovaj donji deo koji je beo ili providan, kako god.

Gde to da nadjem? Bas sam sinoć po.......(

:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
Kedi pomagajte drugovi hocju da se ubijem zbog nje zbog nje... 10.12.2009. 11:08 #168521

broj poruka: 319

Mislim da to kao `rezerevnio deo` nema da se kupi ali zato mozhesh da skoknesh do bilo koje radnje i kupish najjeftiniji kuler sa takvim zabicama. Mislim da bash takve imaju box intel kuleri pentium 4 , ja sam pre par meseci bash nalete na nove u jednoj radnji cena im je bila 500din.

Znachi proguglaj koja firma ima kulere i gde imaju slike kad nadjesh takav sa tim zabicama uzmesh i skinesh sve 4 sa njega i namontirash na tvoj.

poz
Kedi na primer ovi 10.12.2009. 11:14 #168525

broj poruka: 319

http://www.itsvet.com/proizvod/cooler-master-ci5-9jdsa-h1/comp_comp_cooler/54/392
http://www.itsvet.com/proizvod/deepcool-ck-77509-lga775/comp_comp_cooler/728/758

nadji neki najjeftiniji pa skini sa njega :)
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs