Burazer zapeo da uzme pomenuti hladnjak, namerava da uzme Q9550, ako ga nadje, a ako ne, Q9505, Q9400, elem, nece ga klokovati preko 3.0Ghz, ali zeli fine temperature, tako da , obzirom da ima turbinu u sebi, interesuje me kako hladi, kakve performanse ima, itd. cena mu je 20eu, tako da uopste nije skup...ako nije problem ko ga je imao, ili ima da podeli koje iskustvo. Hvala.
pa jbg, nema nekih specijalnih testova, hteo sam samo da proverim ako neko ima, ili je imao prilike da testira, posto je za te pare ceo izliven od bakra, sto je plus, ne bi trebao da je los...sigurno bi trebalo da je bolji od BOX-a, ali opet ne znam provereno..
Ako ti kazem da sam ga imao hoces li mi verovati? :)
03.12.2009. 00:58
status: user broj poruka: 18472
Ovako..Cooler je na oko lep kao lutka ali slabo funkcionalan.Ne moze da iznese disipaciju sa Core 2 Quad CPU.Za Dual core je ok ali za Quad muke..Cak kako rece Acayo muci se i sa OC-vanim Core 2 Duo! U kratkom opisu,ne sluzi svrsi za OC.Za neki idle i Boze pomozi mada ga ja nebi ni tad stavljao!
posto ce se smoriti ko` bulja kad mu budem rekao, sta da mu preporucim od CM-a, bitno mu je da je LEP, pa onda performanse a znam da je to CM, samo ne znam ih bas mnogo za 2-3000din...znaci neki koji bi mogao da hladi onako solidno Q9550 an 3.0ghz, nije to ni OC..
Acayo ti je dao odlican predlog.Za te pare XIGMATEK Big Scorpion HDT-S1284 je najbolji izbor a verovatno i najbolje performanse.Inace neko rece da oni prave te cooler-e za OCZ tako da je to prakticno Vendeta 2!
ma ja sam mu prvo rekao za OCz V2, odlican hladnjak, al` njemu se ne svidja, ovaj je jako slican, ali ima Ximantec fan, i malo je lepsi, mozda mu se svidi ma ludak
COOLER MASTER GeminII S,imam ovaj kuler i odusevljen sam, q6600 klokovan na 3.0GHz temperature nize u proseku za 10C+ ima mogucnost montiranja 2x80mm ili 2x92mm i po testovima snizi temperaturu za jos 2-3 stepena,a ujedno hladi i ram,chipset..Platio sam ga 25e,nov upakovan,ali kupih preko oglasa
ne znam kakav je CM Sphere nisam ga licno testirao tako da ne mogu da mu sudim, ali vendetica je ql, mada najbbolji vazdusni kuler je Q-spin tt i kosta 50e kako lepo hladi lepa mu je i cena, nego ja imam bakarni TT v1 i hladu super samo ja sam ga pre 2 god platio 30e ima izzbora
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.