Sinoc sam klokno e8400 na 3,6 stock kulerom,temp. je bila oko 37,i negde sat vremena kasnije,javlja mi ai suite 256 degrees temp,ja reko sta je,gledam everest i on pokaze isto,i nakon koji sekund vrati se na 41.Posle jedno 45 min izbaci u everestu 113,i u asus suite isto.i reko gasi. Vidim na netu da se to desavalo ljudima,dal je do biosa ne znam,ali da su to bile realne temp,rikno bi sigurno. Mozda se neko susretao sa tim? p.s. Vratio sam na default sad i temp naravno ok. POZ!
Mislim da je to neka granica sa stock kulerom. Stavi ga na 3,5Ghz. Temperature u iddle bi trebale da budu 43-46c a u loadu do 65c... Gledaj core temp, a ne cpu temp...
uradi tako to nemoj da preterujes sa voltazom i idi se igraj pa u toku igre spustis prozor pa pogledas u core temp koliko se krece max u full loadu, pa javi onda da vimo dal je sve ok, jer je verovatno tu negde max oko 3.5 ko sto kaze covek, pozz...
Broj postavljenih tema: 60390. Broj poslatih odgovora: 647370. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.