Hahha. baš mi drugar kaže neki dan, ima da se sama smapuje u kutiju i ode u/na orman od muke. Parice se skupljaju, koliko mi ostali troškovi dopuštaju, biće nešto za recimo mesec dana.
:: Izgleda EXTR :: De nađe na tu mašineriju da staviš X300 :: Ovo sokoćalo zaslužuje minimum 585 :: :: Shit happens :: ::
A bash sam hteo da pitam gde je grafika. OVo dole mi izgleda ko neki tvtuner poshto ima ono limeno kicjishte. A vga bash nisam uspeo da nadjem.
Extra si sredio. Obozhavam ovu boju u kicjistu. Trenutno mi rastavljen komp.
Ja imam 14ticu cooler master koja svetli plave boje u LC napajanju i stavio sam isto plave boje na dnu neonku i to izgleda extra! :) super si sredio komp.
Samo jedan predlog josh. Uzmi one plastichne trakice sa kojim se kablovi na kolima zatezhu samo neke lepe crne tanke i sredi ove kablove lepo da to lichi na neshto.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.