Imam ovaj laptop, ali pokvaren je. Rekli su mi da je otisao maticna ploca, i hard disk. Napisali su mi neku neverovatni cenu za popravku, 57.000 dinara + pdv. Laptop je star 4 godine.
Sta mogu da radim sa tim? Mogu li negde prodati, zameniti, ili nesto?
Matična u laptopu je 90 njegove elektronike. Ostao ti j rezač, verovatno WiFi kartica, nemam sad vremena da proveravam, ali i grafička ako je diskretna (zasebna), tastatura, displej, taj HDD možeš i sam da proveriš ako je sata i još par sitnica. To sve može da se proda zasebno.
Sta mogu da radim sa tim? Mogu li negde prodati, zameniti, ili nesto?
ili probaj nekom serviseru da ga zavaljas za delove
a za tih 60 ljadi + pdv (samo je pdv oko 10k dinara) uzmes kakav ti dusa iste ja sam, recimo, za oko 50k uzeo satellite l300 od bitnih stvari ima c2d T4300, intel chipset 45gm, 4GB rama, 400GB hdd (ili 500GB, ne mogu da se setim), GMA 4500M, 15.4` WXGA 1280x800 grafa je blagi uzas, ali meni za laptop, na kome samo picim net i ne treba nista bolja, a pokrece sve, samo je pitanje u kojim detaljima, mislim na velike igre i koristim win7 na njemu, koji se dize 10 sekundi
ovo ti pisem, ne da bih ti preporucio bas tu toshibu ili bilo koji drugi, nego da uporedis sta ces dobiti menjanjem ploce ili kupovinom novog
Nisam ni mislio da isplatim popravku. Kupio sam vec kompjuter, i koristim isto Win7. Malo pre je bio neka akcija, ne znam gde `Stari komp za nov`, pa me to zanima, da li ima negde i sad? I sta mogu da radim sa monitorom? :)
Idi u Mikros servis.Zorza Klemansoa 19.Oni mogu da ti poprave maticnu plocu a rade i otkup staro za novo.Mislim da je broj 011/3033294 ali nisam siguran.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.