ova kornjaca sto sam zgazio.Neki primerak u fazi izumiranja sta li je ko ce ga znati. Ne znam dal su joj gume ostale citave,to nisam gledao mada mi je delovala onako tromo i spusteno,izgleda da je bio niskoprofilni tip.
hahha najaci je skyfire...a jer si traktor vozio ili frezu?
:: ova kornjaca sto sam zgazio.Neki primerak u fazi izumiranja sta li je ko ce ga znati :: Ne znam dal su joj gume ostale citave,to nisam gledao mada mi je delovala onako tromo i spusteno,izgleda da je bio niskoprofilni tip :: :: Green Green Grass Of Home :: ::
Ma kombajn sa dve turbine i kompresorom.Slabo je bio podesen za krivinu,ima previse trakcije zbog snage koje rasipa na sva cetiri tocka.Otkaci mi se zadnji kraj i strada kornjaca ko jedan.I ako je imala pocinkovan oklop i cvrstu karoseriju nije je to spaslo od siline udara mog turbo kombajna.Steta a juce sam ga bas polirao,sad mi ostale sve parnice od kornjacevine :) P.S.Zeznuo sam se.Nije mi se otkacio zadnji kraj vec je pustio preko nosa :) :) :)
Green Green Grass Of Home
:: hahha najaci je skyfire...a jer si traktor vozio ili frezu :: :: :: :: ova kornjaca sto sam zgazio.Neki primerak u fazi izumiranja sta li je ko ce ga znati :: :: Ne znam dal su joj gume ostale citave,to nisam gledao mada mi je delovala onako tromo i spusteno,izgleda da je bio niskoprofilni tip :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
pa da vidimo da doteras u moj servis za poljoprivredne masine skoro otvoren full oprema da sredimo to nesto ako je moguce posto po tvom opisu to je teska saobracajna nesreca bila
:: Ma kombajn sa dve turbine i kompresorom.Slabo je bio podesen za krivinu,ima previse trakcije zbog snage koje rasipa na sva cetiri tocka.Otkaci mi se zadnji kraj i strada kornjaca ko jedan.I ako je imala pocinkovan oklop i cvrstu karoseriju nije je to spaslo od siline udara mog turbo kombajna.Steta a juce sam ga bas polirao,sad mi ostale sve parnice od kornjacevine : :: P.S.Zeznuo sam se.Nije mi se otkacio zadnji kraj vec je pustio preko nosa :) :) : :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: hahha najaci je skyfire...a jer si traktor vozio ili frezu :: :: :: :: :: :: :: ova kornjaca sto sam zgazio.Neki primerak u fazi izumiranja sta li je ko ce ga znati :: :: :: Ne znam dal su joj gume ostale citave,to nisam gledao mada mi je delovala onako tromo i spusteno,izgleda da je bio niskoprofilni tip :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Sta reci.A ulozio sam samo 1.500 000 eur u ovu masinu.Eto kakav me maler potera.Hebena retardirana pijana kornjaca.Jeste da sam i ja isao malo brze svega 250 Km/h u krivinu od 60 stepenjaka takozvana lakat krivina .Drzao se moj kombajn ali nesreca pijana mi izlete i ubi je na mestu.Ma nije mi zao kornjace vec sto sam izlupao kombajn i izgulio svi farbu. Ne znam dal mozes da mi pomognes jer je ovo radjeno po specijalnoj porudzbini.Delovi imaju samo na antarktiku u vojnoj bazi smrz gde se u malim kolicinama specijalno po porudzbini pravio ovaj model. Ono sto je najgore otislo mi je u motoru spricdeklbelegija rotor jer se motor nalazio sa prednje strane.Tvrda neka kornjaca bila. Sta da ti kazem druze moj.Nema meni pomoci :)
Green Green Grass Of Home
:: pa da vidimo da doteras u moj servis za poljoprivredne masine skoro otvoren full oprema da sredimo to nesto ako je moguce posto po tvom opisu to je teska saobracajna nesreca bila :: :: :: :: Ma kombajn sa dve turbine i kompresorom.Slabo je bio podesen za krivinu,ima previse trakcije zbog snage koje rasipa na sva cetiri tocka.Otkaci mi se zadnji kraj i strada kornjaca ko jedan.I ako je imala pocinkovan oklop i cvrstu karoseriju nije je to spaslo od siline udara mog turbo kombajna.Steta a juce sam ga bas polirao,sad mi ostale sve parnice od kornjacevine : :: :: P.S.Zeznuo sam se.Nije mi se otkacio zadnji kraj vec je pustio preko nosa :) :) : :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: hahha najaci je skyfire...a jer si traktor vozio ili frezu :: :: :: :: :: :: :: :: :: :: ova kornjaca sto sam zgazio.Neki primerak u fazi izumiranja sta li je ko ce ga znati :: :: :: :: Ne znam dal su joj gume ostale citave,to nisam gledao mada mi je delovala onako tromo i spusteno,izgleda da je bio niskoprofilni tip :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.