1. Hladice Athlona 5000+ be 2. Treba da bude tih, voleo bih 12 fan 3. Treba da se srafi na plocu (nemam poverenja u plasticne zakacaljke) 4. Da izduvava na bocnu stranu ili na zadnju 5. Da je cetvoropinski 6. Da stane u CM Centurion 534 7. Da kosta oko 2k
Nije da nisam gledao....voleo bih da cujem nesto pametno
Ok, nije los, ne smem da se usudim da ga okacim na fabricku plastiku oko procesora. Imam asus M3A plocu, ljudima je spadao kuler sam od sebe....moram neki koji ima set za srafljenje na plocu
Cool, njega nisam razmatrao...samo me plasi da ova dva fana ne zaurlaju na 1800, pa bude 19db x 2 x 2 a stvarno kao covek napisao da se chipset malo greje pa plastika postane krta i...tk....pa pa paranoja... ali ok je ovaj, malo jos da ga gledam...hvala
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.