Instalirah PC Probe koji mi je dosao na disku sa novom Grafickom karticom ovo napominjem jer se bojim da nije napajanje postalo preslabo. Isti mi prijavljuje ceste promene VCORE-a od 1.18 do 1.33 imam CM napajanje od 600w Green serije neznam tacan model sada ako treba pogledacu kartica je asus ati hd5850 .Vase misljenje zbog cega se javljaju te fluktacije i da li su uopste razlog za brigu ili samo klasicna usteda energije od strane procesora HVALA UNAPRED na svim odgovorima
Ako ti je u Biosu namesteno C1E i/ili PPM(EIST) to ti sluzi sa ustedu energije, pa ti se automatski obara klok procesora i njegov vcore. Iskljuci ovo u Biosu (ako neces da stedis energiju ) i ne bi trebalo da se menja, osim kada opteretis proc na 100% pa ti vcore malo opadne.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
I na mom Asus PC probe varira napon ,to se kod Asus desava kad sve stavis na auto ,a u pitanju je usteda energije.Doduse kod mene manje varira ,ali nikad problem.Nisi naveo koji ti je CPU .
Znaci nikako nije u pitanju snaga napajanja ?? Da u biosu mi je sve podeseno na auto i stabilan je VCORE dok po PC PROBE 2 VARIRA U RASPONU OD 1.18 preko vec stabilnih 1.22 do 1.33 i to na svake 2 sekunde C2D e6600 @obradmi...
Kao sto sam rekao, iskljuci ono sto sam naveo, pa probaj da vidis da li se menja. (ali 99% napon seta tako zbog ukljucenog C1E, sto je i normalno)
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Znaci nikako nije u pitanju snaga napajanja ?? Da u biosu mi je sve podeseno na auto i stabilan je VCORE dok po PC PROBE 2 VARIRA U RASPONU OD 1.18 preko vec stabilnih 1.22 do 1.33 i to na svake 2 sekunde C2D e6600 @obradmi... :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.