Vrhunski mod sa ukusom ! bez kicerice, neonki, svetlecih reklama, cece, brene .... xD salim se zaista uradjeno odlicno (naravno nemozemo sad da vidimo dal si sekao ravno ivice, obradio ih i ostalo, ali verujem da jesi) najvise volim ovakve modove. Kuciste mozes da stavis gde god hoces (mislim na ambijent) a ne ko neka samo u disko`90 :D, wc i spajz. Ovo ide uz sve i bilo gde ni malo napadno, sem sto je VELIKO :D jos jednom SVAKA CAST !
:: Konacno zavrsen mod :: :: http://www.youtube.com/watch?v=pnQUQeiALD :: :: U toku je ugradnja hardvera,bice prikazano za nekoliko dana sve sto vas interesuje pitajte :: :: :: it`s not modding its life style
Fino.Nista prenabudzeno i kitnjasto.Samo sa ukusom.Tako i treba.I ja to cenim.Nesto slicno i sebi zavrsavam tako da nam se stilovi ne razlikuju nesto posebno.
Vrlo kreativno i originalno... bas mi se dopada crna boja nista napadno... ako sam dobro primetio imas Crosshair III Formula koja je crveno - crna kombinacija pa mi se ne dopada sto ce verovatno ici ventovi sa crvenim diodama ili crvene neonke (a navodno didode crvene boje dizu temp unutar kucista, tako sam cuo nisam probao nije provereno)... Inace opet napominjem svaka pohvala... inace ako nije tajna koliko novca je ulozeno? http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722
:: Vrlo kreativno i originalno... bas mi se dopada crna boja nista napadno... ako sam dobro primetio imas Crosshair III Formula koja je crveno - crna kombinacija pa mi se ne dopada sto ce verovatno ici ventovi sa crvenim diodama ili crvene neonke (a navodno didode crvene boje dizu temp unutar kucista, tako sam cuo nisam probao nije provereno)... Inace opet napominjem svaka pohvala... inace ako nije tajna koliko novca je ulozeno? :: http://valid.canardpc.com/show_oc.php?id=599722 :: ::
Ako je na ovo diskutabilno ulepsavanje utrosio nedelju dana onda je to nesto sto nema upotrebnu vrednost... ne moze se prodati tj ne moze se naplatiti ulozeni trud...
Sto rece Slavuj sto nije odmah kupio crno, a i malo je bez veze sto je pleksiglas sa spoljne strane po meni je to trebalo iznutra pa da geruje i uklopi u ravan sa stranicom mislim kad se vec toliko potrudio...
to se i ja pitam i stvarno ne vidim poentu....generalno kuciste izgleda odlicno ali izgleda kao bilo koje drugo crno kuciste iz te vise klase koju si mogao da kupis odmah a ne da farbas i mucis se.
Ajd uzdravlje
:: Odlično izgleda, samo mi nije jasno zašto nisi odmah kupio crno :: :: Otvarač je u konzervi. :: ::
Na pozitivnim komentarima.Sto se tice rada na kucistu nama nije poenta kupiti uradjeno kuciste, nego od necega sto izgleda prosecno napraviti nesto mnogo bolje ,to je sad krajnje diskutabilno svako ima svoj ukus . Sto se tice hardvera link ce biti postavljen sutra uvece ,nadamo se da ce vam se dopasti. Unapred Hvala ...
:: Ako je na ovo diskutabilno ulepsavanje utrosio nedelju dana onda je to nesto sto nema upotrebnu vrednost... ne moze se prodati tj ne moze se naplatiti ulozeni trud.. :: :: Sto rece Slavuj sto nije odmah kupio crno, a i malo je bez veze sto je pleksiglas sa spoljne strane po meni je to trebalo iznutra pa da geruje i uklopi u ravan sa stranicom mislim kad se vec toliko potrudio.. :: :: Palac gore za trud ostalo... kako, tako.. :: :: Tomato Republic Of Serbia !!! :: ::
Jel tvoja bese Sapphire ili?Eno covek hoce da kupi u onoj temi pa si mogao da ga posavetujes oko karte.Vidim da se malo zbunio i trazi neku garanciju i poseban model.Ne shvata da su sve referentne i da treba da ganja najjeftiniju..Ako ti nije tesko baci oko na temu :
:: hahahahahahahah :: :: HD5850 ima crni PCB, zato sam je i kupio. Spolja crna, unutra crvena... gde ces bolje od toga.. :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: A na sta si ukosen?Ja sam mislio da ti volis kada je sve crveno hehehe :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: ::
Ma to za graficku je da se smejes Zovem ja Lithium OC H.... poceo covek da mi prica da Asus ima problema sa kontrolim ventilatora, bla bla,... Gigabyte je bolji,.. itd Ja mu kazem coevece sve 5850/70 karte su iste, AMD, nema tu Asus, MSI, PowerColor,... on me pravi na budalu i ne veruje... kupio sam je na drugom mestu. Inace moja je Sapphire, to je bilo najjeftinije sto sam nasao, sa 2 god garancije. Ovu temu nisam gledao.
Demon to some. Angel to others. _______________________________
:: Jel tvoja bese Sapphire ili?Eno covek hoce da kupi u onoj temi pa si mogao da ga posavetujes oko karte.Vidim da se malo zbunio i trazi neku garanciju i poseban model.Ne shvata da su sve referentne i da treba da ganja najjeftiniju..Ako ti nije tesko baci oko na temu :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=22570&forid=12&katid= :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: hahahahahahahah :: :: :: :: HD5850 ima crni PCB, zato sam je i kupio. Spolja crna, unutra crvena... gde ces bolje od toga.. :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: A na sta si ukosen?Ja sam mislio da ti volis kada je sve crveno hehehe :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: ::
Pazi,nemam razlog da nekog branim ali ako ti je to rekao a ja znam za tu foru oko ventilatora na Asus karticama uprkos sto se referentne.Nije te lagao.Kako god opet si uzeo odlicnu kartu.. Inace treba da otvorimo temu oko referentnosti karti i sta to zapravo znaci.. Ko je proizvodjac pravi PCB-a tj ko stampa plocu,ko ugradjuje ostale komponente itd.. Srta se desava sa non referentnim primercima itd..Ima tu dosta stvari za razmatranje i za polemiku.
Green Green Grass Of Home
:: Ma to za graficku je da se smeje :: Zovem ja Lithium OC H.... poceo covek da mi prica da Asus ima problema sa kontrolim ventilatora, bla bla,... Gigabyte je bolji,.. it :: Ja mu kazem coevece sve 5850/70 karte su iste, AMD, nema tu Asus, MSI, PowerColor,... on me pravi na budalu i ne veruje... kupio sam je na drugom mestu :: Inace moja je Sapphire, to je bilo najjeftinije sto sam nasao, sa 2 god garancije :: Ovu temu nisam gledao :: :: Demon to some. Angel to others. :: _______________________________ :: :: :: Jel tvoja bese Sapphire ili?Eno covek hoce da kupi u onoj temi pa si mogao da ga posavetujes oko karte.Vidim da se malo zbunio i trazi neku garanciju i poseban model.Ne shvata da su sve referentne i da treba da ganja najjeftiniju..Ako ti nije tesko baci oko na temu :: :: :: :: http://www.pcberza.rs/forum/topic.php?topid=22570&forid=12&katid= :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: hahahahahahahah :: :: :: :: :: :: HD5850 ima crni PCB, zato sam je i kupio. Spolja crna, unutra crvena... gde ces bolje od toga.. :: :: :: :: :: :: Demon to some. Angel to others. :: :: :: _______________________________ :: :: :: :: :: :: :: A na sta si ukosen?Ja sam mislio da ti volis kada je sve crveno hehehe :: :: :: :: :: :: :: :: Green Green Grass Of Home :: :: :: :: :: :: :: ::
Pazi ovako. trenutna serija 5850 i 5870 karti, crni PCB i crveno-crna plastika je ista kod svih proizvodjaca i pise ti na PCB-a AMD, znaci Asus nema nista sa tom kartom, samo lepi nalepnicu. Sigurno ce kasnije poceti da prave svoje, ali za ove serije ATI kartica koje su izasle pre 2 meseca, nema razlike. Bilo mi je smesno sto me ubedjuje da ne uzimam Sapphire i Asus, nego Gigabyte, zato sam napisao, mozda Asus ima problema sa kontrolom ventilatora, ali se bas secam da si ti i rekao kako su njihove karte najbolje odradjene (ispravi me ako gresim)...?
Demon to some. Angel to others. _______________________________
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.