GRRRRRRRRR razbicu laptop,pomozite mi da to ne ucinim
STRANA 1 OD 1
despot83
GRRRRRRRRR razbicu laptop,pomozite mi da to ne ucinim
25.10.2009. 11:47
T21259
status: user broj poruka: 711
Evo ovako imam notbuk racunar kinez da veci kinez ne moze bitgi,proizvodi ga ECS ima 512 mb rama 1.3 celeron m 40 GB HDD i neka integrusa najstrasnija. Problem je sledeci kada radim u bilo kom WEB pretrazivacu kada dodjedo nekog flasha ili gomile fotki ne daj boze da igram texas hold empoker,samo se restartuje i to zna da bude 10 puta u sat i nijednom u sat vremena.
Burazere em je mator em je keleraba porcesor. Dakle taj nema snage da prdne. Proveri prvo da li je vent otvore prekrio tepih prašine pa se pregreje i resne. Drugo, ko zna šta je na tom lapu dotrajalo pa svirne po svojoj volji. Ja sam imao prilike da vidim gf fx 5200 koja je prvo morala da se zagreje pet minuta pre nego što bi dobio sliku tako da...srećno. support normality
`potpuno nov kupljen pre 4 godine` izgleda kao da je izaso ispod cekica(pneumatskog,mozda?) `do pre 3 meseca nikad nije upaljen` zapali ti njega slobodno!(sta ce biti s` lap-om, zapalicu ga!)
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.