PII 955@3.9Ghz, NB/HT=2.7Ghz X64 win7 test stabilnosti.
STRANA 1 OD 1
vuk125
PII 955@3.9Ghz, NB/HT=2.7Ghz X64 win7 test stabilnosti.
23.10.2009. 16:50
T21211
status: user broj poruka: 2929
Test na x64 Win7 sistemu je radjen svega 29min a na xp x86 sitemu test je radjen 2h i 46min. I u jednm i drugom sslucaju racunar je za vreme testa Linxom bio stabilam nije pokazivao znakove nestabilnosti pad Gflops-a itd. Iz ovoga mogu da kazem da sam 90% siguran da je PII 955 na pomenutim setovanjima stabilan. Kada budem imao malo vise vremena pusticu test Linx-a x64 na x64 sistemu malo duze recimo malo jace od 3h to bi trebalo da bude dovoljno. Mislim da ce i taj test koji sledi takodje odraditi bez greske, tada cu samo dodati u ovom postu DEFINITIVNO STABILAN tj. bicu siguran da tako nesto mogu da potvrdim.
Evo link na kome se nalazi test pa ako nekog zanima neka baci pogled:
ali posto niko nece moram. Stvarno nema potrebe za 3 teme,na konto stabilnosti. Taj klok je 1k% stabilan i ko god ti je rekao da ti treba vise od 1,5h mucenja komponenti sa Orthos-om,Linx-om,OCCT Perestroika-om,Cpu Mark-om..,nije svestan svoje nesvesti. Tvoje komponente su vrhunske i sto je najbitnije iz prve ruke(nisu polovne),samim tim imas cistu situaciju. Ja (dok nisam znao) sam testirao i po 30 sati,i samo su mi arcene ploce i polovne memorije pucale izmedju 10 i 20 sati.A sve sto je novo je pokazalo stabilnos(ili ne)uglavnom u prvih sat vremena.
Tako da uopste nema potrebe za daljim mucenjem tog procesora,a i novih nepotrebnih tema.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.