Pogledaj mejl, poslao sam ti kontakt za po meni najkorektnijeg lika koji se bavi tim stvarima.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: povoljan servis za izvlacenje podatak :: :: ali znaci ne nesto tipa mogao sam da kupim 3 nov :: :: :: - :: Pozdrav !! :: :: PELE :: - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - :: Svaki uredjaj radi na carobni dim :: Kada ga taj dim napusti prestaje da radi :: ::
Uz jedno pitanje da li bi se u biosu indentifikovao disk koji ima mehanickih ili drugih ne elektricnih problema (ovaj disk se pokusava indentifikovati barem pola minuta minut a onda ga preskoci bios kao da ga nema)
- - Pozdrav !!!
PELE. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Svaki uredjaj radi na carobni dim. Kada ga taj dim napusti prestaje da radi.
jeftinog izvlacenja....standardna cena je 100 e.....a inace,verovatno ti je riknuo motor....jer se elektronika bori za inicijalizaciju,tako da verovatno neces nista dobiti kupovinom nove elektronikje.....
sad imam *.doc fajlove sa uputstvom za komande i sl., ali prvenstveno sam koristio gotovo resenje sa neta, nisam toliko zaludan, a samo uputstvo nema neke detalje zbog kojih postaje neupotrebljivo za moj FW problem.
ludnica je nastupila kad je sve proradilo!!!
- - Pozdrav !!!
PELE. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Svaki uredjaj radi na carobni dim. Kada ga taj dim napusti prestaje da radi.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.