otkljucao sam 4o jezgro na ploci GA790gp- DS4H. Everest pokazuje prosecne temperature 23 34 22 29, sa box coolerom. Pustio sam prime da radi nocas i temperature su bile 29 36 45 36. Rekao bih da je 3e jezgro to koje je iskljuceno bilo, ali da li je normalno da se ostala razlikuju u temperaturi za 10c? Pozdrva
meni na PII 955 pokazuje za jezgra stalno istu temperaturu skoro za sva 4. Dok je CPU hladniji od jezgara za oko 5c... E sad pitanje je dal meni senzori lazu, a isto mi pokazuje i Everest i Coretemp i CPUID HWmonitor...
CPU 31, a sva tri jezgra po 20 stepeni. Naravno i ja imam 720BE, a mereno je u Everestu 5.30.1900. Ovakav odnos je bio otkako sam kupio procesor, tj. temperature jezgara su bile iste, dok je temperatura CPU-a bila 10-15 stepeni viša. Izgleda da kod tebe nešto ne štima.
dobro ljudi, kojim to fizičkim procesom je moguće ostvariti da jezgro bude hladnije od spoljašnjeg dela procesora. Sigurno čitate pogrešan senzor, ili taj senzor uopšte i ne radi... drugo, temperature jezgra pod punim opterećenjem i još sa box kulerom ne mogu da budu nikako ispod 30s, a kamo li 20...osim ako u sobi nije -30...
al` daju mi nule sa otkljucanim 4im jezgrom. x-bit labs kazu da senzor prestane da radi sa 4im jezgrom. da ga testiram sa prime-om i pratim na cpu kolika je T?
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.