Resio sam da malo kloknem masinu :),ploca je asus p5b,intel e 5200,2 harda.lc power 550w,kuler cooler master tx2 i jos 2 ventilatora jedan da ubacuje a drugi veliki izbacuje...stavio sam mnozilac na 12,5 fsb na 280 pcie zakljucao na 100mhz,pci na 33,3mhz,i stavio voltazu procesora na 1.336(trenutno u cpuz),zanma me da li je ovo dovoljna voltaza za stabilnu masinu,meni je ovih 3500mhz sasvim dovoljno....i jos jedno pitanje da li treba da iskljucim q fan pri overkloku i speed steping ili ne ?posto mi procesor stalno varira sa 1,6ghz na 3,5ghz...hvala unapred
U Advanced CPU options sve postavi na Disabled.CPU Spread i Spectrum takodje na Disabled. E sad,otkud znas da ti je CPU stabilan na toj frekvenciji?Testiraj ga Orthos-om 6h i LinX-om 2h,ako prodje znaci da je 100% stabilan.Gledaj i temeprature prilikom testa,uglavnom ne smeju da predju pod Orthosom 75c.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.