Ovako steknucu neke pare od ekskurzije, zeleo bih da kupim neki kuler, ako nabasam u Grckoj za neke sitne pare uzecu IFX 14, e sad ako ne kupim tamo nista, sta da trazim ovde do 3000 dinara, visina kulera max 18cm i to ce jedva stati, E8400 proc i da po mogucnosti taj kuler da se koristi na nekim novijim socketima tipa 1156 i 1366, naravno moze i visi kuler ako je bolji i to mnogo :).
Ja necu da ti dam savet sta da kupis za 3000 dinara. Ovde ima bar 100 ljudi kompetentnijih od mene da ti daju takav savet i sigurno ces ga dobiti, ali ono sto znam i sto mogu da ti kazem je sledece.... Nemoj da se zanosis da ces u Grckoj ista od tehnicke robe naci za sitne pare. Naime, Grci sto se tice tehnike `izuvaju` od cena - u bukvalno svim segmentima. Tako je, na zalost, od uvek bilo. Jedina prednost kupovanja bilo cega u Grckoj je (kud i kamo) veci izbor robe nego kod nas. Ali opet ti skrecem paznju, IZUVAJU sa cenama. A ovo ti savetujem zato da ne bi gubio to kratko vreme sto ces provesti u toj prelepoj zemlji na uzaludno `obijanje` radnji sa tehnickom robom. Iskoristi ga bolje da vidis nesto interesantno, cega tamo ima na pretek, provodi se sa drustvom, a jurcanje za kulerom ostavi za ovde. Poz. i lep provod na ekskurziji.
:: Ja necu da ti dam savet sta da kupis za 3000 dinara. Ovde ima bar 100 ljudi kompetentnijih od mene da ti daju takav savet i sigurno ces ga dobiti, ali ono sto znam i sto mogu da ti kazem je sledece.... Nemoj da se zanosis da ces u Grckoj ista od tehnicke robe naci za sitne pare. Naime, Grci sto se tice tehnike `izuvaju` od cena - u bukvalno svim segmentima. Tako je, na zalost, od uvek bilo. Jedina prednost kupovanja bilo cega u Grckoj je (kud i kamo) veci izbor robe nego kod nas. Ali opet ti skrecem paznju, IZUVAJU sa cenama. A ovo ti savetujem zato da ne bi gubio to kratko vreme sto ces provesti u toj prelepoj zemlji na uzaludno `obijanje` radnji sa tehnickom robom. Iskoristi ga bolje da vidis nesto interesantno, cega tamo ima na pretek, provodi se sa drustvom, a jurcanje za kulerom ostavi za ovde :: Poz. i lep provod na ekskurziji.
pre 2 godine sam bio u Solunu u par radnji i mogu da kazem da su cene maltene identicne kao kod nas,samo su laptopovi bili jeftiniji za oko 10-20% (i to neki njihovi domaci, multirama),tako da ako i nadjes ono sto trazis, neverujem da ce da bude jeftinije nego ovde.
Thermalright Ultima 90 Heatsink Scythe S-Flex 120mm QF
Neverujem da ces ovu kombinaciju naci za 3k(oko 4k)ali je uvek najbolje resenje(i najjeftinije) kvalitetan heatsink i odlican 12cm fan sa njim. Za ove heatsink-ove imas MKit za 1366 i 1156.
Aloha
`Samo su dve stvari beskonacne - svemir i ljudska glupost. Doduše, za prvu nisam siguran`
uzmi te pare lepo izuj se od alkohola ko svinja ili plati nekoj devojcici pice pa posle u sobu je privedi ili nesto tako...potrosi na neke gluposti, na zajebavanciju....
Izbedachio si me sa ovim postom...
Jednom je exkurzija/sredjna skola/bahanalisanje tesko
Uzivaj, bice kulera :D
:: Ovako steknucu neke pare od ekskurzije, zeleo bih da kupim neki kuler, ako nabasam u Grckoj za neke sitne pare uzecu IFX 14, e sad ako ne kupim tamo nista, sta da trazim ovde do 3000 dinara, visina kulera max 18cm i to ce jedva stati, E8400 proc i da po mogucnosti taj kuler da se koristi na nekim novijim socketima tipa 1156 i 1366, naravno moze i visi kuler ako je bolji i to mnogo :) :: :: Pozdrav ::
na ekskurziji prodavnicu kompoonenti :), ja kad sam bio u Italiji u ogromnom trznom centru (tipa Delta City i Usce kod nas) bilo je neke tehnike i igara, ali nisu bili nesto mnogo jeftiniji, PC igre otprilike kao kod nas oko 30-50 evra...
Nemoj da mislis da je u inostranstvu sve dzabe nisu uopste naivni, drugo su ove cene po netu i to online narucivanje...
E jedino da ides u Ameriku tu bi vec mogao da uzmes iPhone ili tako nesto kod njih je to stvarno dzabe kad gledas nase cene...
Imas Hyper 212 Plus za 2600.00 din. u srbiji, odlican kuler leze na sve trenutno postojece sockete.Ja sam ga uzeo pre desetak dana od tada ovaj moj e 6600 klokovan na 3 ghz vise `nema` temperaturu.Uskoro prelazim na socket 1366 tu ce tek da pokaze sta moze!
:: Ovako steknucu neke pare od ekskurzije, zeleo bih da kupim neki kuler, ako nabasam u Grckoj za neke sitne pare uzecu IFX 14, e sad ako ne kupim tamo nista, sta da trazim ovde do 3000 dinara, visina kulera max 18cm i to ce jedva stati, E8400 proc i da po mogucnosti taj kuler da se koristi na nekim novijim socketima tipa 1156 i 1366, naravno moze i visi kuler ako je bolji i to mnogo :) :: :: Pozdrav ::
Ajoj covece pa zar i danasnji klinci neznaju da zive.Gde su te devojcice,zurkice,zezancija,pravi zivot.Da se nesto prodje,oseti,iskusi..U jebem vam misa malenog pa jebo vas i hw ne vrti se sve oko toga Kad cete da zivite ako necete sad? Gile izduvaj se to na exurziji a ako ti ostane para ti stekaj za cooler.Tebi i onako nije potreban kad neces OC-ovati a za Core 2 Duo mozes da uzmes i slabiji cooler,sta ce ti IFX 14,da imas Quad razumeo bih te.Ovako..
Provod nisam ni pominjao :), cale od drugara vozi kamion za Jelen Pivaru i ima debelu vezu, pa drugar ima punu supa razlicitih vrsta piva, Jelen, Becks i Stella Artois su najzastupljenije :), tako da ce poneti jednu gajbu, to ono do granice :). A tamo sta ce se desavati nema frke, od 200 evra koje nosim ja i nekoliko drugara, potrosicu za neku srebrnu lancugu (4 puta jeftinije bio drugar pre 7 dana), nesto burazeru i drugarima da kupim, nesto za hranu i pice, pa nadam se da ce nesto ostati i za kuci :). Sto se tice kulera zeleo bih da kupim nesto sto ce duze vremena trajati, pogledacu taj 212, a ako prekoostane kesa IFX 14 cu da uzmem :).
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.