CoolerMaster Cosmos 1000 by ImaginationMOD part 1/2
STRANA 1 OD 1
imgnMOD
CoolerMaster Cosmos 1000 by ImaginationMOD part 1/2
16.10.2009. 22:33
T21019
status: user broj poruka: 200
Predstavljamo prvi deo moda pogledajte klip . Ako ima nesto sto vas interesuje kako je radjeno,koji alat je koriscen i sl. pitajte . Part 2 farbanje i sklapanje uskoro za par dana. Pozdrav za sve na forumu -ImaginationMOD-
Ne moze da se nasluti krajnji rezultat rada ali ovo je za sad ok.Bocna strana od plexiglasa i farbanje u mat daje vizuelno dosta bolji osecaj.Onaj deo gde se dodaje jos jedan ventilator.Predlog za nekog kome bi to znacilo.Oseci i druga dva dela gde su rupice za ventilatore kao sto ste osekli prostor za treci fan.Kada se to uradi ispod toga lagano dodje jedan triple radijator koji moze da se prikaci odozdo.Znaci pogodno za vodeni sistem hladjenja.Cisto mi je onako u prolazu palo na pamet jer ko uzima takvo kuciste siguran sam da ima novca i za vodeni sistem a moze mu doci od koristi jer ce sve biti u kucistu i estetski ce biti lepo. Cekam na drugi deo. By The Way i ja sam pri kraju modovanja mog kucista Stacker 832 SE,radim unutrasnjost uglavnom i jedan deo spolja a inace se ne bavim modovanjem vec to radim sad iskljucivo samo za sebe.
Skoro si sve skontao kako ce da izgleda.Tacno je da gore ide triple radijator naravno i kompletno vodeno hladjenje,A za ostalo moracete da cekate part2 :D.Ajde evo i boju da otkrijem Spies Hecker 30% mat i to si pogodio haha :D . U toku je jos 1 mod koji se radi uporedo sa ovim u pitanju je Thermaltake Armor+ ali to otom potom :D
Srecno sa Stackerom. Inace i mi ovaj MOD radimo za sebe :D
Inace sam teski entuzijast ,polazim od sebe kako bi ja to uradio tako da eto poklopilo se razmisljanje.Svakako kad gledam ovako nesto je melem za oci.Neka,alal vera,nek se radi i srecno dalje u narednom radu. Naravno video link da postujete. Pozdrav.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.