Evo jednog mog testa pomenutog procesora za ovako visoku frekvenciju treba dobra ploca. Test je odradjen na ploci GA-790FXT-UD5P. Hladjeno je vazduhom za 4Ghz treba voda, Naravno radi se stabilnom kloku dakle nije samo za slikanje.
i ja bih sada moj mogao da klokujem, jer sad pogledah temperaturu, kad ono CPU 33c (3700Mhz i 1.45V) do pre par dana na malo vecoj vrucini je bio 10c topliji...
:) Danas je ledeno naplju pa nije ni cudo, taj Intel je ionako hladan, nego mene je zacudilo, jer od letos kad sam kupio ovaj CPU nisam video 33c (idle naravno). Koliko utice ambijentalna temperatura to je cudo.
:: @vuk125 :: Lep rezultat,svaka cast :: :: @TheBear :: Hehe,meni je trenutno temperatura u Idllu 25c pa ti sad vidi.E7200@3,7 GHz+CM Hyper 212 :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: ::
Znaci mnogo,kako ne.Eh,da nam dodje sad -10c pa da svi odvalimo CPU od OC-a
The Way It`s Meant To Be Played
:: :) Danas je ledeno naplju pa nije ni cudo, taj Intel je ionako hladan, nego mene je zacudilo, jer od letos kad sam kupio ovaj CPU nisam video 33c (idle naravno). Koliko utice ambijentalna temperatura to je cudo :: :: :: :: @vuk125 :: :: Lep rezultat,svaka cast :: :: :: :: @TheBear :: :: Hehe,meni je trenutno temperatura u Idllu 25c pa ti sad vidi.E7200@3,7 GHz+CM Hyper 212 :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
...dobra stvar, busi rupu na zidu, stavljaj ventilator usisni, i pravac u kuciste, ...zauzvrat, svez vazduh (pa i taj -10°C) u kucistu... xD
Pozz...
AMD Phenom II 955 BE DFI LP DK 790FXB-M2RS AMD 4870 512MB ToP 2x 2GB DDRII 1066MHz 2x 320GB SATA II RAID0 1x 750GB SATA II SB Live 5.1 Digital Corsair 750W
:: :) Danas je ledeno naplju pa nije ni cudo, taj Intel je ionako hladan, nego mene je zacudilo, jer od letos kad sam kupio ovaj CPU nisam video 33c (idle naravno). Koliko utice ambijentalna temperatura to je cudo :: :: :: :: @vuk125 :: :: Lep rezultat,svaka cast :: :: :: :: @TheBear :: :: Hehe,meni je trenutno temperatura u Idllu 25c pa ti sad vidi.E7200@3,7 GHz+CM Hyper 212 :: :: :: :: The Way It`s Meant To Be Played :: :: :: ::
E kupusaru, nemoj da fejkujesh rezultate. Nisu ti isti prozori i nemash pojma da overklokujesh hahaha...shalim se, hteo sam malko da se uzivim u atmosferu koja valda u pojedinim temama.
svaka chast za rez nadam se da ce te lepo sluziti i da uspesh i 3.95ghz linx
:: Evo jednog mog testa pomenutog procesora za ovako visoku frekvenciju treba dobra ploca :: Test je odradjen na ploci GA-790FXT-UD5P :: Hladjeno je vazduhom za 4Ghz treba voda, Naravno radi se stabilnom kloku dakle nije samo za slikanje :: :: http://img26.imageshack.us/img26/216/pii955.jpg
:: :: E kupusaru, nemoj da fejkujesh rezultate. Nisu ti isti prozori i nemash pojma da overklokujesh :: hahaha...shalim se, hteo sam malko da se uzivim u atmosferu koja valda u pojedinim temama :: :: svaka chast za rez nadam se da ce te lepo sluziti i da uspesh i 3.95ghz lin :: :: :: Evo jednog mog testa pomenutog procesora za ovako visoku frekvenciju treba dobra ploca :: :: Test je odradjen na ploci GA-790FXT-UD5P :: :: Hladjeno je vazduhom za 4Ghz treba voda, Naravno radi se stabilnom kloku dakle nije samo za slikanje :: :: :: :: http://img26.imageshack.us/img26/216/pii955.jpg
Ronjao sam po hardu da nadjem testove sa GTX260 ali Bog te pitaj gde sam ih prebacio kad sam cistio disk.Nadjoh jedan stari test,nije bas da je ista kategorija ali je bar jedan povod za zimske olimpijske igre heheehe :
Eto,bilo je tu lufta jos malo i za grafiku i jos dosta za CPU ,taman toliko da ti ostavim entuzijazma da me stignes sa Phenomenom i GTX260. Dozvolicu i volt mod karte kroz software.
Hehehe... Skyfire, pa kako da te stigne kad si ti imao GTX280 a on ima GTX260... Malo mi deluje nemoguce, tj da on ima GTX280 cini mi se da bi te sustigao sa Phenom 955 na 3,9GHz...
Da ima GTX295 tesko da bi me sustigao.Pogledaj ti clock Yorkija a jos ga nisam zategao koliko moze a plus je brzi CPU po arhitekturi od Phenoma.Ja se sa Vukom malo salim,zato sam mu rekao da volt moduje kartu,tad moze da stigne GTX280,trebalo bi mada su mu zaista visoki klokovi.. Evo sad cu da iskljucim jednu kartu i da stavim CPU na istu brzinu kao on cisto radi porednjenja.
Green Green Grass Of Home
:: Hehehe... Skyfire, pa kako da te stigne kad si ti imao GTX280 a on ima GTX260... Malo mi deluje nemoguce, tj da on ima GTX280 cini mi se da bi te sustigao sa Phenom 955 na 3,9GHz... :: :: ::
e, ma pusti skajfajera,o n je stari fejker i kupusar :P a o oc-u je uchio na krstarici i preko fejsa...hahah...shala mala.... nemoj da ja odem do vuchine obuchen u tri praseta ili u baku sa crvenkapom i odvalimo taj tvoj sir skor za 1h :) fala za dobrodoshlicu. samo mi recite jel se uklapam u atmosferu ili shtrchim...mislim zbog kacige i to
:: Hehehe... Skyfire, pa kako da te stigne kad si ti imao GTX280 a on ima GTX260... Malo mi deluje nemoguce, tj da on ima GTX280 cini mi se da bi te sustigao sa Phenom 955 na 3,9GHz... :: :: ::
Eeeeeee.To vec nije posteno.Dvojica protiv jednog.Ali nema veze.Ja prihvatam uvek izazov pa makar me napravili i fejkerom.Najvise volim overklok duele pa jos ako je veliki overkloker crnogorac u pitanju.E tad sam tek pun elana da ga lupam po usima za neznanje.Gde takvu velicinu da zaobidjem
Evo sad cu da iskljucim SLI i da oborim CPU klok na 3.9 Ghz.Pa cu da postujem.
Uklapas se nego sta.Inace imas i upload avatara.Zamisli i to smo dobili posle 6 godina hahahaha!
Green Green Grass Of Home
:: :: e, ma pusti skajfajera,o n je stari fejker i kupusar :P a o oc-u je uchio na krstarici i preko fejsa...hahah...shala mala... :: nemoj da ja odem do vuchine obuchen u tri praseta ili u baku sa crvenkapom i odvalimo taj tvoj sir skor za 1h : :: :: :: Hehehe... Skyfire, pa kako da te stigne kad si ti imao GTX280 a on ima GTX260... Malo mi deluje nemoguce, tj da on ima GTX280 cini mi se da bi te sustigao sa Phenom 955 na 3,9GHz... :: :: :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.