Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Sky Fire, druze konacno Eureka :))))
STRANA 1 OD 1
gliga79 Sky Fire, druze konacno Eureka :)))) 13.10.2009. 03:48 T20906

status: user
broj poruka: 4641
Ucim i ja za hakera, polako:)))).Uspeo sam da prodjem testove na 3.2Ghz, Skenjavalo me kuciste Pi*ka mu Mat*rina, gledaj kad sam skinuo stranicu u IDLE:
http://img159.imageshack.us/img159/6505/bestidle.jpg
Procesor mi trosi u fullu, 1,408v, za 0,008 mi se restartovao , Pic*a mu mate*ina
Evo ti krajnji rezultat sa OCCT:
http://img205.imageshack.us/img205/9504/kraj.jpg
Sutra mu rokam dva komada, Jedan od pozadi , a jedan od napred:)))))
pozdrav.

RESISTANCE IS FUTILE
:: e-mail :: prijavi adminu :: citiraj :: odgovori ::
ICEsd KaKve veze 13.10.2009. 04:22 #148406

broj poruka: 2158

ima haker sa oveclokovanjem to mi samo nije jasno ???
zar hakeri nepisu crackove, viruse , upadaju u tudje sisteme preko neta, kradu industriske podatke, itd... ??!!!???
gliga79 Podesavanja su sledeca: 13.10.2009. 04:26 #148407

http://img67.imageshack.us/img67/5898/dsc00949.jpg

http://img67.imageshack.us/img67/8303/dsc00950.jpg

http://img67.imageshack.us/img67/7021/dsc00951.jpg

Smanjio sam samo latencu memorije na 5-5-5-15 umesto 18
i sve ostalo je isto.
Verovatno moze i do 3,6, samo za sada je ovo super. kuciste mi je prastaro i zato mi nabijalo preko 70 stepeni na 3.0 Ghz
Mozda ovo nekome pomogne.
Mora da se ubace najmanje dva kulera.
Pozdrav

To sam uklopio na tenane i sa mozgom
RESISTANCE IS FUTILE

gliga79 Covece boziji 13.10.2009. 04:26 #148408

Hakeri rade sve, za tvoju informaciju, ali vidis da sam to izgovorio zargonski, jer smo ja i Sky,dane izgubili pokusavajuci a nadjemo odgovarajuca podesavanja, za plocu i proc, i napokon sam uspeo.
Ne moj da trazim tvoje izjave tipa `na DX9 grafickoj, igram Crysis na ULTRA HIGH i sl.`

b>RESISTANCE IS FUTILE

::
:: ima haker sa oveclokovanjem to mi samo nije jasno ??
:: zar hakeri nepisu crackove, viruse , upadaju u tudje sisteme preko neta, kradu industriske podatke, itd... ??!!!???
SkyFire Cool! 13.10.2009. 04:34 #148409

broj poruka: 18472
Drago mi je da to cujem.Vidis,tesko je provaliti na nevidjeno sta je sve uzrok problema.Meni ni na kraj pameti to nebi palo jer polazim od sebe da imam prostrano kuciste i da je to uslov za jednu takvu masinu..
Vidim poslusao si me i za setovanja u biosu.Sad je sve ok.
Mozda bi mogao PLL da spustis na 1.50v i vcore da smanjis malo.Trazi sam najnizu vrednost za taj clock koji si ostavio da ne grejes dzaba CPU.

@ICEsd

Hackeri i Crackeri nisu isto.Hackeri rade jednu vrstu `posla` dok se Crackeri bave pravljenjem crackova i raznih drugih razbijackih programa.

Crysis Ultra Hi?Hahahahaha.Funny!

Gliga,bitno je da sam ja shvatio.

P.S.Poslao sam ti linkove.

Green Green Grass Of Home

Zmajko ... 13.10.2009. 07:48 #148414

broj poruka: 1228
ovo mesto je definitivno otislo u KU*AC
skar Re: ... 13.10.2009. 08:02 #148415

broj poruka: 3992
slazem se sa tobom u potpunosti

`rad je od coveka napravio majmuna`

:: ovo mesto je definitivno otislo u KU*AC
misa Re: Cool! 13.10.2009. 08:15 #148419

status: admin
broj poruka: 876
Crackeri iako podseća na crack ne prave crackove već razlika između hackera i crackera je u tome da hackeri upadaju u sistem radi dokazivanja svog znanja i umeća i nikada ne naprave štetu a, crackeri su takozvani destruktivni hackeri koji upadaju u sistem da bi uništili podatke ili iz neke svoje koristi i time su crackeri veoma opasni po sistem.

:: Hackeri i Crackeri nisu isto.Hackeri rade jednu vrstu `posla` dok se Crackeri bave pravljenjem crackova i raznih drugih razbijackih programa
misa naravno 13.10.2009. 08:18 #148420

i hackeri i crackeri mogu da prave krekove

Inače, @gliga `druže` nema potrebe za psovanjem pa čak i sa zvezdicama.

doca80 Re: Re: Cool! 13.10.2009. 08:19 #148421

broj poruka: 3053
a kako se onda zovu ljudi koji prave crackove,kojii se bave `reverse engineering-om`,npr clanovi grupa poput reloaded,vitality,razor 1911,core...i jos mnogi...

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Crackeri iako podseća na crack ne prave crackove već razlika između hackera i crackera je u tome da hackeri upadaju u sistem radi dokazivanja svog znanja i umeća i nikada ne naprave štetu a, crackeri su takozvani destruktivni hackeri koji upadaju u sistem da bi uništili podatke i time su crackeri veoma opasni po sistem.
:: ::
:: :: Hackeri i Crackeri nisu isto.Hackeri rade jednu vrstu `posla` dok se Crackeri bave pravljenjem crackova i raznih drugih razbijackih programa
misa Re: Covece boziji 13.10.2009. 08:21 #148422

Kao što reče @ICEsd hakerisanje i overklokovanje nema ama baš nikakve sličnosti.
Haker može i da `čeprka` oko motora kod automobila pa ne možemo da kažemo da je automehaničar

:: Hakeri rade sve, za tvoju informaciju, ali vidis da sam to izgovorio zargonski, jer smo ja i Sky,dane izgubili pokusavajuci a nadjemo odgovarajuca podesavanja, za plocu i proc, i napokon sam uspeo
:: Ne moj da trazim tvoje izjave tipa `na DX9 grafickoj, igram Crysis na ULTRA HIGH i sl.
doca80 Re: Re: Covece boziji 13.10.2009. 08:26 #148423

broj poruka: 3053
osim ako ne ceprka oko racunara motora na automobilu(sva novija vozila ga imaju),onda je i mehanicar i haker u isto vreme

KO NORA NIRA,IL` JE KARPE,IL` JENI LANNORMA!!!

:: Haker može i da `čeprka` oko motora kod automobila pa ne možemo da kažemo da je automehaničar
misa Re: Re: Re: Cool! 13.10.2009. 08:29 #148424

Evo malo teksta o osnovnim pojmovima a, za detaljnije informacije, naravno, tu je google

http://en.wikipedia.org/wiki/Hacker_(computer_security)

:: a kako se onda zovu ljudi koji prave crackove,kojii se bave `reverse engineering-om`,npr clanovi grupa poput reloaded,vitality,razor 1911,core...i jos mnogi..
Zmajko ... 13.10.2009. 09:21 #148432

eh sad kad su pobrisani neki komentari i onaj moj gubi smisao... brisi to miso... sramota XD
misa Re: ... 13.10.2009. 09:39 #148439

Iskreno, ja ni jedan post nisam obrisao u ovoj temi osim što sam tebi dodao jednu zvezdicu upravo da tema ne bi izgubila smisao. Možda je Željko obrisao a, u tom slučaju on će obrisati i ostatak

:: eh sad kad su pobrisani neki komentari i onaj moj gubi smisao... brisi to miso... sramota XD
2m4Y re: 13.10.2009. 09:52 #148441

broj poruka: 2353
...ja cu to jednostavno da kazem, Hacker je onaj ko zna da radi sa racunarom... Pa nek protumaci ko sta hoce...

Pozz...

AMD Phenom II 955 BE
DFI LP DK 790FXB-M2RS
AMD 4870 512MB ToP
2x 2GB DDRII 1066MHz
2x 320GB SATA II RAID0
1x 750GB SATA II
SB Live 5.1 Digital
Corsair 750W

Zmajko Re: re: 13.10.2009. 10:59 #148447

definicija koju bi trebalo smestiti na http://www.vukajlija.com XD

:: ...ja cu to jednostavno da kazem, Hacker je onaj ko zna da radi sa racunarom...
gliga79 Izvinjavam se za Psovanje 13.10.2009. 11:32 #148453

Ali posle nekoliko dana pokusavanja uspeo sam(uz pomoc Sky Fire-a) da hakujem BIOS kako bi, radio proc na 3.2Ghz za pocetak.
Izliv emocija je bio preveliki. Ipak mislim da ubacivanje odredjenh vrednosti u BIOS, i osposobljavanje za rad, na vecim frekvencijama, predstavlja Hakovanje.
Molim admina da izbrise temu, ili da prepravi(Izbrise) psovanje u koliko je moguce.

RESISTANCE IS FUTILE

:: i hackeri i crackeri mogu da prave krekove
:: Inače, @gliga `druže` nema potrebe za psovanjem pa čak i sa zvezdicama
SkyFire Re: Re: Cool! 13.10.2009. 17:31 #148520

Jel ovo tvoja definicija ili je jednostavno zaista tako?Pitam te posto mi je tako objasnjeno kako sam se ovde i izjasnio.Inace malo mi je smesno to,destruktivni hackeri koji prave stetu.Ja koliko znam svaki pravi hacker je opasan i ni jedan ne radi nista za badava.Uglavnom je novac u pitanju i licna korist.
Zasto tako mislim ,pa eto zato sto poznajem licno dva veoma dobra hakera od kojih je jedan okarakterisan kao najveci u nasoj zemlji a i sire.Bio je u svim novinama ,trenutno se bavi politikom.Inace je bas iz mog grada i odrasli smo zajedno.
Moguce da nisam znao tacnu definiciju mada nisam ja proizvoljno povezao krekere sa krekom vec mi je tako receno.Ova oblast me je nekad davno interesovala pre nekoliko godina.Obzirom da se bavis programiranjem verujem da to bolje znas od mene,verovatno.
Ne znam zasto ste svi `napali` coveka i kako to da sam ga ja jedini shvatio u pravom smislu?Hakerisanje nema nikakve veze ali on je hteo da to kaze u prenosnom znacenju.

Zasto opominjes coveka koji nije opsovao a ovde neke koji pominju reci na slovo K (koje nisu bile cenzurisane kao sad sa zvezdicama) izrazavajuci primitivnim nacinom svoje nezadovoljstvo kako je forum propao ostavljas po strani?!Dokle vise ove svinjarije?!I ako to nije moj nivo i ako nisam tako vaspitan bar da znam da je svima ista sloboda u izrazavanju tako da necu vise forum stedeti sa ovako `lepim` recima.

@gliga79

Gde si psovao?Nema tog posta?

:: Crackeri iako podseća na crack ne prave crackove već razlika između hackera i crackera je u tome da hackeri upadaju u sistem radi dokazivanja svog znanja i umeća i nikada ne naprave štetu a, crackeri su takozvani destruktivni hackeri koji upadaju u sistem da bi uništili podatke ili iz neke svoje koristi i time su crackeri veoma opasni po sistem.
:: :: Hackeri i Crackeri nisu isto.Hackeri rade jednu vrstu `posla` dok se Crackeri bave pravljenjem crackova i raznih drugih razbijackih programa
misa Re: Re: Re: Cool! 13.10.2009. 18:56 #148565

Kao što možeš videti, ja nigde nisam pomenuo da je to opomena (s obzirom da nikog nije vređao) ili nešto slično već da nema potrebe za psovanjem. Nije teško biti fin

:: misa
::Inače, @gliga `druže` nema potrebe za psovanjem pa čak i sa zvezdicama

:: skyfir
:: Zasto opominjes coveka koji nije opsovao a ovde neke koji pominju reci na slovo K (koje nisu bile cenzurisane kao sad sa zvezdicama) izrazavajuci primitivnim nacinom svoje nezadovoljstvo kako je forum propao ostavljas po strani?!Dokle vise ove svinjarije?!I ako to nije moj nivo i ako nisam tako vaspitan bar da znam da je svima ista sloboda u izrazavanju tako da necu vise forum stedeti sa ovako `lepim` recima.
SkyFire Re: Re: Re: Re: Cool! 13.10.2009. 18:59 #148566

To i ja kazem isto.Mada nekom to nikako ocigledno nije jasno pa je dzaba i pricati.

Pozdrav.

:: Kao što možeš videti, ja nigde nisam pomenuo da je to opomena (s obzirom da nikog nije vređao) ili nešto slično već da nema potrebe za psovanjem. Nije teško biti fin
:: :: misa
:: ::Inače, @gliga `druže` nema potrebe za psovanjem pa čak i sa zvezdicama
:: :: skyfir
:: :: Zasto opominjes coveka koji nije opsovao a ovde neke koji pominju reci na slovo K (koje nisu bile cenzurisane kao sad sa zvezdicama) izrazavajuci primitivnim nacinom svoje nezadovoljstvo kako je forum propao ostavljas po strani?!Dokle vise ove svinjarije?!I ako to nije moj nivo i ako nisam tako vaspitan bar da znam da je svima ista sloboda u izrazavanju tako da necu vise forum stedeti sa ovako `lepim` recima.
Zmajko ... 13.10.2009. 19:03 #148567

a Dambo je onaj klempavi slon
BlueSkyNIS hakerisanje 13.10.2009. 19:14 #148569

broj poruka: 860
http://stallman.org/articles/on-hacking.html

Windows-free with Fedora 10

gliga79 Psovanje.... 13.10.2009. 19:54 #148586

U ovom slucaju psovanje, ako ga je bilo, u totalno pozitivnom svetlu. Nije iz mrznje iz zavisti, iz ljubomore, vec krajnje pozitivno. Izliv emocija , kad pobedimo mi Srbi psujemo, ali u pozitivnom smislu.(Kad kazem mi Srbi, mislim na vrhunske sportiste, koji to rade).Od njih sam to naucio.Sta da radim kad nisam hladnoglavi Englez!!! U mojoj Srbiji manir pozitivne psovke je prihvacen i ja se toga ne stidim. Nikad nisam opsovao iz mrznje ili nekome uputio ruznu rec. E ko ne zna da shvati i pravi se` Englez`(Da bi skrenuo paznju na sebe), nema sa mnom o cemu da polemise. Inace vise nece da se ponovi.
Pozdrav.

RESISTANCE IS FUTILE

:: http://stallman.org/articles/on-hacking.htm
:: Windows-free with Fedora 10
STRANA 1 OD 1
Broj postavljenih tema: 60392. Broj poslatih odgovora: 647384.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs