Evo ovako mi smo case modding tim iz beograda bavimo se time vec godinu dana i zelimo da ovako nesto zazivi i kod nas.Znam da ste vidjali svakakva kucista po internetu i da biste zeleli i da vase izgleda tako, sve je moguce uraditi sa malo truda,vremena i naravno novca. Nadamo se da ce ovo pomoci da i ovako nesto postane popularno i kod nas
Evo jednog zanimljivog rada koji je zavrsen pre par dana.Radi se o platformi za OC napravljena je od plexiglasa 3 sloja od po 5 mm. Ako vas interesuje jos nesto oko ovog rada slobodno pitajte.
Mnogo bi me vise interesovalo modifikovanje STVARNOG...
13.10.2009. 01:19
status: user broj poruka: 11001
kompletnog kucista, pri cemu bi naglasak bio na elektricko-mehanickoj sigurnosti/robustnosti. Ono sto mi se izrazito ne svidja je trend prekomernog koriscenja pleksiglasa i slicnih providnih i poluprovidnih materijala, uz raznobojna svetla neonki ili LED. Zasto? Zato sto se zaboravlja da svaki veci otvor u kucistu (pa cak ako je ono citavo nacinjeno od metala i propisno je uzemljeno), koji nije nastao kao posledica potrebe za poboljsanjem protoka vazduha automatski znaci povecanje nezeljene emisije visokih frekvencija (`zracenje`), sto za posledicu ima manju ukupnu stabilnost (pa samim tim i pouzdanost) PC-ja. Poslednje mesto na kojem bih koristio bilo sta izuzev metala (aluminijum, magnezijum, elektroliticki obradjeni gvozdeni lim...) je upravo platforma za overclocking. Ali, razumem - mnogim ljudima je vazniji izgled predmeta od njegove upotrebljivosti (to jest, kvaliteta u uzem smislu te reci). - - - - - - - - - - - - - - - - - - Pozdrav od mene - trudicu se da pratim vas rad.
Ovo je tek mali experiment kako to moze da izgleda.Po internetu sam gledao i svaki rad ovog tipa pravljen je od plexiglasa,sad svako ima svoj ukus.Bice uskoro jos mnogo radova.Sledeca 2 rada su poslastica u pitanju su 2 kucista.Coolermaster Cosmos i Thermaltake Armor+. Za koji dan idu na farbanje pa ce biti postavljen klip i worklog
Svaka cast na radu i na trudu , izgleda extra i pre svega je jako korisno ... Pogledao sam klip i pokusacu da sam napravim jedan nalik vasem ... Pozdrav :D
Smoke Da Armor izgleda bolesno i ima potencijal za cable managment , ali koliko sam ja shvatio ovo je postolje za overclock , s toga nije bitan cable managment ... to je bar moje misljenje .. :D
Da, to je postolje za OC, ali, ja kao `otrovani` elektronicar-amater
13.10.2009. 02:48
status: user broj poruka: 11001
ne mogu da bez rezerve gledam koncepct baziran na necemu sto je elektricki inertno/neprovodno, a treba da nosi visokofrekventnu konstrukciju. Metal, na potencijalu `mase`, dobro uzemljen, pa na njega stavljaj sta hoces...
Evo kako je izgledao nas armor pre 2 meseca.Pogodilo se da smo ga uradili na istu foru kao sto je uradio west coast mods,to smo provalili mesec dana posle moddinga.Evo par slika da vidis kako je izgledao a za par dana ce izgledati mnogo bolje
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.