Gde i po kojoj ceni se moze nabaviti kvalitetniji plin za punjenje brenera, lemilica i slicnog? Da nije kao onaj pijacni i buvljacki vec kvalitetniji, kolika su pakovanja i kolika cena? Hvala
Znas li gde, koja kolicina i posto je? Puno hvala!
:: Imas Ronson, nije najjeftiniji ali je cist i ne smrdi kao drugi. Ja ga koristim odavno :: :: _______________________ :: Ja sam najpametniji.. :: ...kaze moj desetogodisnji sin :: ::
butan gas nema mirisa,i zato mu se dodaju sredstva za odorizaciju(etilmerkaptan)koja mu daju karakteristican miris,tako da moze da se nadje i gas bez mirisa,na primer bocice za punjenje upaljaca se pune gasom bez mirisa
@FAQ vece kolicine gasa mozes naci u punionicama gasa NIS-a
Ja sam Ronson plin kupovao u nekom `exclusive shop`-u u Novom Sadu, u Maksima Gorkog, ali verovatno ga ima svuda. Ne znam koliko sada kosta, poslednju kolicinu sam kupio krajem prosle godine i jos je imam malo jer ga ne koristim cesto.
________________________ Ja sam najpametniji... ...kaze moj desetogodisnji sin!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.