Korisnik:   Lozinka:   
Beograd Novi Sad Kragujevac Niš
PC Berza Forum : Ver. 2.35
Najnovije teme Najnoviji odgovori Prikačene teme Najaktivnije teme Najčitanije teme
Pronađi : U : Pretraži :
Forum : Komponente
Servis i "overklokovanje"
Broadcom Wi-Fi
STRANA 1 OD 1
Erestun Broadcom Wi-Fi 24.09.2009. 20:58 T20382

status: user
broj poruka: 1797
Ovako: Dell Inspiron 6400

Menjao sam HDD, pa vec kad sam to uradio resim i da ga od prasine ocistim. Sve je namesteno kako treba i radi. Instaliran XP, drajveri, ali problem je kod antene za Wi-Fi. Ona je smestena ispod LCD panela i sa dva kablica prikljucena na Wireless kartu. Beli i crni kablic, obelezeno je tacno gde koji ide, ali su konektori uzasno sitni. `legnu` oni kako treba, ali lampica za wireless se ne pali, odnosno antena kao da ne radi, nikakav signal ne dobijam. Drajveri su instalirani, wireless karta radi i funkcionise, ali antena ne. Ne znam sta da radim, ovde u Sapcu ne bih ostavio ni u jedan servis, tako da ako znate neki siguran servis u BG-u, ili ako ste vi imali iskustva sa tim, vicite :)
Nemojte samo molim vas da mi postavljate osnovna pitanja, da li je ukljucena u BIOS-u itd itd jer je sve pregledano i prepipano. Hvala

Edit: Ok pronasao sam da L**t Solutions pruza zvanicnu podrsku i servis za Dell prozivode. Zvacu ih sutra da vidim sta kazu za ovaj prob.
Eh, kako se to samo nakaci na grbacu, uvek neki problemi. Pozdrav
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274.
Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.
- niste prijavljeni - samo za čitanje - zaključano
- nema novih poruka - ima novih poruka - ima novih tema
Slagalica.net
Microsystems d.o.o.
PCB Network: pcberza.rs | lisica.rs