status: user broj poruka: 1797 | Ovako: Dell Inspiron 6400
Menjao sam HDD, pa vec kad sam to uradio resim i da ga od prasine ocistim. Sve je namesteno kako treba i radi. Instaliran XP, drajveri, ali problem je kod antene za Wi-Fi. Ona je smestena ispod LCD panela i sa dva kablica prikljucena na Wireless kartu. Beli i crni kablic, obelezeno je tacno gde koji ide, ali su konektori uzasno sitni. `legnu` oni kako treba, ali lampica za wireless se ne pali, odnosno antena kao da ne radi, nikakav signal ne dobijam. Drajveri su instalirani, wireless karta radi i funkcionise, ali antena ne. Ne znam sta da radim, ovde u Sapcu ne bih ostavio ni u jedan servis, tako da ako znate neki siguran servis u BG-u, ili ako ste vi imali iskustva sa tim, vicite :) Nemojte samo molim vas da mi postavljate osnovna pitanja, da li je ukljucena u BIOS-u itd itd jer je sve pregledano i prepipano. Hvala
Edit: Ok pronasao sam da L**t Solutions pruza zvanicnu podrsku i servis za Dell prozivode. Zvacu ih sutra da vidim sta kazu za ovaj prob. Eh, kako se to samo nakaci na grbacu, uvek neki problemi. Pozdrav ___________________________________________________________ Forward, and demonspeed... |