-gde ima da se kupi pasta ili tecnost, ako postoji u slucaju ogrebotine ekrana, lcd ili plazma, dali neko zna postoji li tako nesto i gde ima da se kupi
:: -gde ima da se kupi pasta ili tecnost, ako postoji u slucaju ogrebotine ekrana, lcd ili plazma, dali neko zna postoji li tako nesto i gde ima da se kupi :: :: Dont drink and drive take joint and fly
Meni se slicno deslio, sestric mi je ogrebao nekom igrackom LCD televizor, uspeo sam da otklonim ogrebotinu najobicnijom magicnom krpom. Vlaznom magicnom krpom sam pravio kruzne pokrete oko ogrebotine i uspeo da skinem ogrebotinu. Ako to ne uspes, probaj i sa vazelinom. Citao sam da on ima slicnu gustinu i prozirnost kao LCD, pa su ljudi uspevali sa njim da popune ogrebotinu. Javi sta si uradio.
Kako bre mislis da si skinuo ogrebotinu... Pa bre ogrebotina je skinuti deo materijala, koze, ili necega slicnog...
Ogrebotinu nisi ama bas nikako mogao da skines nego samo da zamaskiras.
Ono sto si ti skinuo je verovatno bila boja koja se sa igracke prenela na ekran.
Tomato Republic Of Serbia !!!
:: Meni se slicno deslio, sestric mi je ogrebao nekom igrackom LCD televizor, uspeo sam da otklonim ogrebotinu najobicnijom magicnom krpom. Vlaznom magicnom krpom sam pravio kruzne pokrete oko ogrebotine i uspeo da skinem ogrebotinu :: Ako to ne uspes, probaj i sa vazelinom. Citao sam da on ima slicnu gustinu i prozirnost kao LCD, pa su ljudi uspevali sa njim da popune ogrebotinu :: Javi sta si uradio :: :: :: ::
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.