Da li neko zna do cega moze biti kada upalim komp a on se posle 7-8sek ugasi... monitor je crn celo vreme... i tako non stop... kuleri rade, led dioda na mb radi...!!!
Očisti ili zameni kuler procesora, a svakako proveri da li uopšte dobro naleže. Ponaša ti se računar kao da i nema kuler na procesoru ako se tako brzo dešava. Ako nije to.... a nema pištanja BIOS-a, onda ćemo na sistem eliminacije... ne pada mi ništa na pamet osim ploče same. Next - Next - Next - Accept - Ok ...? Eh? Jbt!!!
se slazem sa gorenavedenim obrazlozenjem! verovatno da ti uopste ne naleze sam hladnjak na procesor dovoljno dobro....i da,nisi rekao koji je procesor u pitanju,tj koji je socket.....
Posle mnooogo procitanih odgovora po raznim temama dosao sam do zakljucka da je problem u maticnoj ploci... Vadio sam memorije,mreznu, graficku,hardove, ponovo namestao kuler na cpu, brisao cmos............. Pretpostavljam da napajanje koje sam testirao crklo i poneslo sa sobom deo mb-a pa sad nemoze da ispravno funkcionise.... E sad ostaje deo gde treba naci maticnu i uveriti se da je tako... Javicu cim budem dosao do napretka...
je grafika rikavela,probaj sa drugom grafickom!(mozda)Verovatno se procesor brzo ugreje i dolazi do gasenja,ocisti kulere!Ako ploca ne pisti,tu je nesto sumljivo!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.