Sta mu ga dodje Lapped TRUE? Koliko sam shvatio stanjuje se donji bakarni deo hladnjaka da bi se poboljsale preformanse,e sad me zanima koliki boost tu moze da se ocekuje i koliko je to pametno raditi posto o5 ni nedaje mi se toliko para za TRUE kad mogu za 20e jeftinije kupim SM2 a vidim da uopste i ne zaostaje sa preformansama za TRUE.
Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!
Performanse neces nesto mnogo poboljsati samim poliranjem baze cooler-a, ako hoces da dobijes imalo primjetan boost performansi trebas ispolirati i bazu cooler-a i povrsinu procesora na koji nalijeze baza...
Uglavnom, dobices tepmeraturu nizu za 2-3 stepena, manje vise...
Znam ja da je bolji,samo dal razlika u ceni opravdava preformanse .] Koliko konkretno moze da se skine temp lapovanjem i da li moze svaki procesor da se lapuje?
Nisi rekla ni poslednje zbogom, udarih te u dupe sa nogom, padaju mi gorde suze s` lica bog te jebo tvrda ti guzica!
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.