Ovaj problem mi se desava prilikom ulaska u neke igrice,racunar ne dozvoljava da udjem u aplikaciju nego mi izbaci ovu poruku OUT OF RANGE 173.3K 201HZ.Moja konfiguracija je msi 6600gt asus p5pl2 cpu intel pentiumd 2.66 mod.number 805 pqi 1gb hdd 160gb wd Monitor Hansol 730 ed Probao sam sa driverom za monitor,medjutim problem je i dalje prisutan. Molim za pomoc
Meni se to deshavalo kada sam u nekim igrama namestao preveliku rezoluciju. Probaj da u podeshavanjima monitora menjash osvezavanje istog (od 60Hz-a do 85 Hz-a).
To se desava zbog napona struje, ortak ima isto hansol, ne mogu da se setim koji je model, ali njemu je radio kada upali komp prijavi mu out of range pa onda mora da iskljuci pa ukljuci monitor da bi prikazao sliku. Inace Hanslo je po toj oceni krsh kada zbog struje tripuje out of range.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.