problemi: -desava se da se ponekad sam restartuje -ponekad padne rezolucija na 640x480 i broj boja na 4b -prijavljuje da graficka ne radi kako treba i da reinstaliram drajvere -kada to uradim sve radi normalno nekoliko sati i opet rezolucija i br boja padne -ponekad (sve cesce) pri podizanju sis ispisuje neke kuke i motike u mesto onog normalnog tj. brzine procesora, kolicine ram mem .... -i pored toga ponekad digne sis normalno, sve radi ok, pa opet rezolucija tresne -desava se i da se rezolucija ne promeni, a da slika pocne da se nesto brlja i neke linije se pojave
- i nakon formatiranja hard-diska i ponovne instalacije XP-a nista se nije promenilo
Ja sam mislio da je graficka crkla, ali mi upravo drug rece da je verovatnije da je ploca u pitanju... Da nije neko imao nekada slicna iskustva sa racunarom i sta misli da je u pitanju???
Ja sam dobio na popravku komp sa slicnim problemom,sve isto kao kod tebe samo sto kad dize sistem normalno je ispisivao sve sto treba,sve zivo sam mu promenio i nista,na kraju sam mu promenio neces verovati ali samo kabal sto ide od optickog uredjaja do ploce i za divno cudo sada sve radi super!Probaj promeni ne kosta te mnogo i ako ne uspe,ali ako uspe mnogo dobijas!Pozdrav
Koci se, restartuje se, boje u 4 bita itd. itd. Dodje meni preko glave sve to i ja zamenim graficku. Od tada ni jednom. A da maler bude veci, ova stara crkne pre no sto sam je prodao. Mislim ona radi ali ima vertikalne linije po ekranu. Grafika je 100%.
Pre bacanja - zamene, proveri: Da li se grafička ne pregreva, Varijantu - verziju direct-x-a i drajvera za grafičku (probaj sa najstarijim koje imaš za dati OS, pa onda novije, tj. najnovije), ako nije njihovo klanje, onda je grafika verovatno na izdisaju (overklok i overheat ili zajedno). Ili prosto - kraj.
Broj postavljenih tema: 60367. Broj poslatih odgovora: 647106. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.