Imam ECS NFORCE9M-A i AMD Athlon 4200+ 2,2ghz. Taj procesor sam oc na 2,6,11 x 236 i to je radilo stabilno 24/7. Onda sam trebao da kupim Athlon II 245 i uradio sam update biosa zbog novog procesora,ali ta kupovima mi je propala,jer resio sam da skupim jos kesa i kupim nesto jace. Problem je u tome da od kad sam istalirao novi bios ne mogu da podignem FSB(HT) ni jedan jedini MHZ. Default je 200 i cim podignem na 202 kom nece da se upali, a stari bios nisam sacuvao,tako da mi sad procesor radi na defaul.
I ja sam imao taj problem na DFI LanParty UT590 Sli,to sam resio tako sto sam vratio stari bios i sve je radilo ok ali kako ti je rekao Almighty84 to i uradi posto ti bios na disku verovatno bio i taj na ploci.Pozzzzz
neko ko je sacuvao neku stariju verziju, ali to ti je slaba vajda na ovom forumu posto ecs ploce kod nas nisu bas ceste, nego najbolje da se pozalis i zamolis da ti neko posalje bios na nekom stranom forumu posto je tamo nesto bolje prodavan.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.