Ovo je drugi put da mi se ovo desava...koristim 512kbs/512kbs net...samo mi odjedanput skoci brzina 8mb down i up 512kbs...prvi put mi se ovo desilo pre 4 meseca koristio sam isto 512kbs/512kbs kad sam ugasio komp i ponovo ga upalio sve se vratilo na staro...posle sam uzeo 1024kbs/192kbs paket i sve je bilo normalno...sad kad sa se wratio na 512kbs/512kbs..ovo se ponovo desilo..trenutno skidam 650kb sa torrenta...komp negasim wec 3 dana i sve lepo funkcionise...MOJE PITANJE JE: ZBOG CEGA SE OVO DESAVA I KAKO MOGU DA SREDIM DA MI JE STALNO OVA BRZINA?!!
to me podseti: `PU, sad ste nasli da mi secete struju, kad Tuzli padne gol, i dobijem na sportskoj prognozi, mozete da mi secete onu stvar` Dimitrije Pantic
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.