Problem je sledeci drugar ima sledecu krntiju: ESC KT600-A, AMD SEMPRON 2200+, 256MB DDR SDRAM, ATI Radeon 9200 SE 128MB.
Posto nije mogao da igra PES6 cuje se muzika ali nema sliku ja sam obriso drajvere i ubacio nove 6.1 to su zadnji i sve je normalno radilo! Ali kad ugasi PC vise nemoze da igra ni jednu igru i onda nista drugo nepreostaje nego ponovo da obrisem drajvere pa ih nanovo instaliram. JA sam mislio da nije do graficke pa sam doneo od jednog poznanika istu karticu ali problem se ponovo desava!!!
:: :: :: Ni ja ne mogu da igram ni jednu igricu kada ugasim PC :))) :: :: :: :: Ja bih ti rekao da reinstaliras Win, ako je ranije radilo a sad nece najverovatnije ti je Win prolupao.
Broj postavljenih tema: 60381. Broj poslatih odgovora: 647274. Trenutno niste prijavljeni na PC Berzu i zbog toga imate status 'gosta'. Kao gost ne možete da šaljete poruke na Forum. Ako ste registrovani kao član PC Berze, prijavite se. Ako ste novi korisnik, molimo registrujte se da bi dobili mogućnost aktivnog učešća u radu Foruma.